Video: kas Tom Cruise kandis menufilmis «Operatsioon «Valküür»» võltsistmikku?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader filmist «Operatsioon «Valküür»». Pildil Tom Cruise ooberst Claus von Stauffenbergi rollis
Kaader filmist «Operatsioon «Valküür»». Pildil Tom Cruise ooberst Claus von Stauffenbergi rollis Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Sel nädalal ilmusid sotsiaalmeediasse fotod 2008. aasta menukast ajaloolisest sõjafilmist «Operatsioon «Valküür» (originaalpealkiri Valkyrie) ja neil on näha selle linateose peategelast Claus von Stauffenbergi mänginud Tom Cruise’i, kuid eelkõige tema istmikku.

Filmist kaaderid vaadanute teatel on Cruise’il näha ebatavaliselt suuri tuharaid ja see lubab oletada, et ta kasutas võltsistmikku, edastab Daily Mail.

Kaader filmist «Operatsioon «Valküür»»
Kaader filmist «Operatsioon «Valküür»» Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Cruise kasutab dublante haruharva, üritades kõik trikid ja tagaajamised ise ära teha.

Esimesena märkas Cruise ebatavalist istmikku Twitteri kasutaja ja filmi «Operatsioon «Valküür»» fänn Swizz Keats, kes edastas tviidis pildi Cruise «paisunud» tuharatest.

«Hei, leidsin 2008. aasta filmist «Valkyrie» kaadri, milles Tom Cruise kannab võltsistmikku. See kaader on ajal 5.12. Vaadake lähemalt,» teatas Keats.

Kaader filmist «Operatsioon «Valküür»»
Kaader filmist «Operatsioon «Valküür»» Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Kohe tekkisid ka Cruise’i pilavad meemid, millest üks kujutab ta istmikku jäätisevahvli sees kahe šokolaadi- või karamellijäätise pallina.

Tom Cruise'i pilav meem / Twitter.com
Tom Cruise'i pilav meem / Twitter.com Foto: twitter.com

«Operatsioon «Valküür»» produtsent Christopher McQuarrie reageeris Cruise’i istmiku ümber lahvatanud «draamale».

«Kõiki huvitab tema istmik, seda tviiti on jagatud palju, kuid miks ma peaks teile midagi selgitama?» oli produtsendi vastus, mille ta mõni aeg hiljem kustutas.

Cruise on tuntud selle poolest, et ta on aastate jooksul säilitanud hea sportliku vormi ja nii mõningi kord on filmides paljastanud oma lihaselise keha.

Tom Cruise tantsis aluspesu väel 1983. aasta filmis «Risky Business», 1986. aasta kassahitis «Top Gun» mängis ta võrkpalli olles palja ülakehaga ja oli pesemisruumis aluspükstes.

1988. aasta linateoses «Coctail» oli tal mitu ilma särgita armastusstseeni.

Cruise’i karjääri seni suurim tagasilöök oli 14. augustil, mil ta sai Londonis toimunud uue filmi «Mission Impossible 6» võtetel raskelt vigastada kui oli tegemas hüpet ühelt hoonelt teisele. Cruise’ hoovõtt jäi liiga lühikeseks ja ta lendas vastu hoone seina, mitte ei jõudnud katusele.

Tom Cruise
Tom Cruise Foto: MEGA/Scanpix
Tom Cruise
Tom Cruise Foto: MEGA/Scanpix

Staaril diagnoositi siseorganite põrutus ja pahkluumurd, ta lendas Los Angelesse ravile ja võtted katkestati mitmeks kuuks.

Film «Operatsioon «Valküür»» põhineb Teise maailmasõja aegsetel sündmustel, mida ajaloos tuntakse kui 20. juuli 1944 vandenõu. Tegemist oli diktaator Adolf Hitleri tapmis- ja riigipöördekatsega, milles osales kindralfeldmarssal, kindraleid, oobersteid, suursaadikuid, diplomaate, ministreid ja teisi riigiametnikke, kuid mis nurjus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles