Eksabikaasa: Chester Benningtoni matused tekitasid mus vastikust!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chester Bennington
Chester Bennington Foto: SCANPIX

Chester Benningtoni eksabikaasa kritiseeris sotsiaalmeedias laulja matuseid krõbedate sõnadega.

Samantha Bennington kirjutas Facebookis, et nii teda kui Benningtoni poega Dravenit ei kaasatud mälestusteenistusse.

«See tekitas mus vastikust nii mitmel tasandil! Minul ja mu pojal ei olnud võimalust kõneleda mitte ainult tema matustel (kus oli esindatud tema elu vaid tema uue naisega), vaid mu pojast polnud ka rohkem pilte näha kui üks!»

Benningtoni ärasaatmisel Rancho Paolo Verdesis osales üle 500 pereliikme ja sõbra, kuid Samantha sõnul puudusid sealt sellegipoolest mitmed Benningtoni elus olulised inimesed, sealhulgas laulja isa.

«Programmis ei mainitud tema vanemaid, õdesid-vendi, laste emasid ja isegi tema enda lapsed polnud programmis kirjas,» seletas Samantha.

«T. ei kohelnud Dra'd iialgi teistega võrdselt ja sellepärast ei soovinud poeg sinna kunagi minna,» kirjutas Samantha viitega Talindale. «Ja sellepärast, et ta ei taha minna majja, kus tema isa end tappis, tekivad kuulujutud, et ma hoian oma poega tema õdedest-vendadest eemal, mis ei vasta absoluutselt tõele!»

41-aastane Bennington leiti pooduna oma kodust 20. juulil. Temast jäi maha abikaasa Talinda ja kuus last. Lauljal oli Talindaga kolm last - poeg Tyler ning kaksikud tütred Lilly ja Lila-, poeg Draven abielust Samanthaga ning eelnevast suhtest lapsed Jamie ja Isaiah.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles