Birgit Õigemeel, Pearu Paulus ja Swingers esinevad koos

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Birgit Õigemeel
Birgit Õigemeel Foto: Erakogu

Sel neljapäeval, 21.aprillil toimub Tallinna lokaalis Chicago erakordne sündmus, kui korraga on laval särtsakate live-etteastetega tuntust kogunud ansambel Swingers ja solitsid Birgit Õigemeel ja Pearu Paulus.

Birgit Õigemeel ja Pearu Paulus jagavad lava esimest korda.

“Pearu on minu jaoks väga tähtis inimene, sest aastaid tagasi oli tema üks minu esimese plaadi produtsentidest ja suurepärane nõuandja,” meenutas Õigemeel. “Olen õnnelik, et on avanenud võimalus temaga koos kontserdil duette esitada ning koos Swingersiga tuleb sellest kindlasti väga meeleolukas õhtu.”

Nagu ansambli Swingers nimigi viitab, saab kuulda svingmuusika võtmes tänapäevaseid hitte, nagu näiteks “Pokerface” või “I Kissed a Girl” kui ka vanemaid svingilugusid nagu “Fever” või “Fly Me To The Moon”.

Birgit ja Pearu esitavad üllatavates versioonides ka lugusid enda repertuaarist.

“Minule on sellises stiilis kontsert põnev ja esmakordne väljakutse. Kindlasti on publikule värskendav ja uudne näha meid Birgitiga laval midagi teistsugust esitamas, kui tavaliselt harjunud ollakse,” kirjeldas ettevõtmist Pearu Paulus.

Ansambel Swingers astub lavale koosseisus Mihkel Mattisen klaveril, Timo Vendt saksofonil ja viiulil, Aivar Vassiljev trummidel ning Indrek Sarrap kontrabassil.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles