Venelane kaevas kallima laiba üles ja pani põlema, kuna pidas teda zombiks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zombid
Zombid Foto: Panther Media/Scanpix

Venemaal Uurali föderaalringkonnas Kurgani oblastis Mentšikovos kaevas mees laiba üles eesmärgiga takistada naisel, keda ta pidas zombiks, ta unenägudesse ilmuda.

The Suni teatel kaevas 30-aastane Juri Golovin Olga Gileva kirstu välja viis aastat pärast naise surma. Gileva oli 17-aastane kui ta enesetapu tegi, puues end üles.

Vene politsei teatel põletas mees kallima jäänuseid koos kirstuga, kuna naise vaim ei jätnud teda rahule.

Golovin otsis kummituslike ununägude tõttu abi nii psühholoogilt kui selgeltnägijalt, viimane soovitas tal naisest lahtisaamiseks surnukeha hauast koos kirstuga välja kaevata ja põlema panna, sest zombid ei talu tuld ja hävinevad.

Golovin ja ta 23-aastane sõber, kelle nime politsei ei avalikustanud, tegidki seda ja nad arreteeriti süüdistatuna hauarüvetamises.

Mehed jõudsid enne kinnivõtmist postitada sotsiaalmeediasse pilte, millel on neid näha hauada lahti kaevamas, kirstu välja tõstmas ja ise hauas pikali olemas.

Venemaa seaduse kohaselt saab hauarüvetamise eest määrata kuni viie aasta pikkuse vanglakaristuse.

Surnuaia lähedal elavad inimesed kutsusid kirstu süütamise tõttu tuletõrje, kirst ja naise laip said osaliselt kannatada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles