Pardameeskond jagab kõige eriskummalisemaid lennukogemusi

Minna Joor
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sjuardess
Sjuardess Foto: Vida Press

Lennuki pardal teenindamine pole alati kuigi lihtne ning meeldiv ülesanne, seda eriti juhul, kui reisijateks on sattunud inimesed, kes pole viisakusreeglitest ja üldtuntud tavadest midagi kuulnud.

«Ära iial ütle iial, sest arvates, et enam hullemaks ei saa minna, tõestab elu sulle vastupidist,» sõnas kogenud pardameeskonna liige Business Insiderile, kui tal paluti kirjeldada oma veidraid lennukogemusi.

Business Insider tegi kokkuvõtte sellest, milliseid olukordi on küsitletud stjuuardid ning stjuardessid pidanud eriti kummalisteks.

Jooga lennuki kambüüsis

Veidrad valjuhääldi teadete soovid

Kolmeaastase lennukogemusega stjuardess rääkis, kuidas üks reisija soovis, et valjuhääldis teatataks: «Keegi väljutab reisi ajal kõhugaase, palun see tegevus lõpetada.» Lisaks on temalt ka palutud teadaandes käskida teatud istekohal olijal loovutada käetugi kõrvalistujale.

Vanaema mahasurumine

«Ma nägin kord, kuidas piletikontrollijad ajasid taga vanemat naisterahvast, kes enne kinninabimist üritas veel püüdjale jalutuskepiga virutada,» sõnas juba pensionile läinud pardateenindaja.

Kasutatud mähkmed istmetel

Kuulsustega kohtumised

Anonüümseks jääda sooviva pardateenindaja jaoks oli tema karjääri kõige imelikum kokkupuude Michael Jacksoniga, kes viibis enne lendu töötajate puhkeruumis, et ta ei peaks viibima terminalis teiste reisijate juures.

Supi tegemine lennuki veega

Endine pardameeskonnaliige Heather Wilde peab oma kõige veidramaks lennukogemuseks hetke, kui ta nägi, kuidas klient kasutab supi tegemiseks lennuki vett. Töötaja rõhutas, et inimesed peaksid olema teadlikumad asjaolust, et lennumasinates olevaid veetorusid ei puhastata kunagi.

Ämblikud kabiinis

Kõige (ka kraanikausi) kaasapakkimine

30-aastase lennukogemusega stjuardess kirjeldas oma kõige eriskummalisema juhtumina kokkupuudet kliendiga, kes ilmus registreerimislaua juurde köögivalamuga.

Luid purustav turbulents

Veider ning valus kogemus sai osaks salongipersonali liikmele, kes serveeris parasjagu reisijatele lõunat, kui lennuk koges ootamatult tugevat turbulentsi, mille tõttu kukkus stjuardessi jalale raske toidukäru, mis jalaluu kahest kohast murdis.

Emotsionaalset tuge pakkuvad kukkurloomad

Tõsine lennuhirm

«Kord jooksis üks naine lennuki etteotsa ning ronis minu kappi, arvates, et see on tualett ning hakkas looteasendis olles pöialt imema. Hiljem lennumasinalt lahkudes sõnas reisija, et oli unustanud enne lendu võtta ärevusravimit,» kirjeldas kogenud pardateenindaja oma kummalist kokkupuudet.

Riieteta inimesed

Lennukisse on üritanud siseneda ka turistid, kelle vihmamantli all pole olnud ühtki muud riideeset.

Beebid ülimustal põrandal

Võileivavargad

Pikka aega pardateenindajana töötanud naine kõneles, kuidas ta oli endale lennujaamast ostnud võileiva ning lennukis sellest ampsu võttes pidi söömise hetkeks pooleli jätma, et kliendiga tegeleda. Nii jättis ta pooliku võileiva kambüüsi kapi peale, kuid tagasi tulles seda enam polnud. Nähes lähedalistuvat reisijat tema võileiba söömas, küsis stjuardess, miks ta kellegi teise poolikut võileiba sööb. Klient kehitas vaid seepeale õlgu ning vastas, et tal oli lihtsalt kõht tühi.

Lennukis pesu kuivatamine

Ebaviisakas käitumine

Noor pardateenindaja oli üllatunud inimeste ebaviisakusest, kui talle limonaad näkku visati, pärast lennuki ülebroneerimisest kuulmist.

Paljad jalad igal pool

 

YAY! It's #flyingfeetfriday!! ✈️ #enjoytheweekend

A post shared by Passenger Shaming (@passengershaming) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles