Millise loo kallal näeb vaeva superstaari-Imre?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti otsib superstaari» finalist Imre Saarna.
«Eesti otsib superstaari» finalist Imre Saarna. Foto: Jelena Rudi

«Eesti otsib superstaari» finalistide nädalad on täis proove ja erinevaid üritusi,  täna andsid lauljad minikontserdi Stockmanni kaubamajas.
Elu24 uuris Imre Saarnalt mis talle selle tralli juures kõige enam meeltmööda on.

Mis sulle selles saates hetkel enim rõõmu valmistab?

«Eesti otsib superstaari» saate juures naudin seda lahedat seltskonda. Meil on ikka väga lahe seltskond. Väga kahju on kui siit iga kord keegi välja kukub.

Teine asi on selle saate nö suurus, sest et artistina mina ei ole põhimõtteliselt hetkel ju mitte keegi, aga meil on viimase peal lava, valgus, bänd ja inimesed, kes meie eest hoolitsevad. Saad minna lavale ja tunda ennast maksimaalselt hästi, ole ainult mees ja laula vingelt. Kõik muu on tehtud, isegi riided on selga pandud.

Kuidas te nädal välja näeb või kuidas käib harjutamine pühapäevaseks saateks?

Harjutamine käib väga pingsalt, iga päev on mitu proovi, laulmised ja liikumised. Neljapäeval on juba bändiproovid. Nii kui saade läbi saab ja tead, et oled edasi, peab sul järgmiseks hommikuks uus lugu valmis vaadatud olema. Minu lugu saab olema Tõnis Mägi «Veenus».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles