Fotod: viimasel vindil rase Siret Kotka-Repinski paljastas, miks ta Savisaarega Hispaaniasse reisis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Savisaare kohtuprotsess 30.08.2017.
Savisaare kohtuprotsess 30.08.2017. Foto: Tairo Lutter

Täna, 30. augustil käis Savisaare istungil kohtus tunnistusi andmas Siret Kotka-Repinski, kes on viimaseid kuid lapseootel. 

Kotka-Repinski sõnul oli reis Savisaarega Hispaaniasse, mis toimus 2014. aasta sügisel, seotud eelkõige tema terviseprolbeemiga. Sireti ülesandeks jäi tegeleda lennupiletitega. Savisaar pidi korraldama ööbimise. Riigikogu liige kasutas lennupiletite broneerimiseks oma hea sõbra Priit Kutseri abi. Kutser töötas varem reisiagentuuris, märkis Kotka-Repinski, ja aitas piletid internetist osta. Kotka-Repinski ütles, et tema sai aru, et piletite eest tasus Savisaar.

Savisaare kohtuprotsess 30.08.2017.
Savisaare kohtuprotsess 30.08.2017. Foto: Tairo Lutter

Savisaarega koos läks Kotka-Repinski enda selgitusel seepärast, et riik oli temale võõras ja Savisaar tuli talle sõiduga appi. Hispaanias kohtuti ka Kofkiniga. Kui mitmel korral, ta ei mäleta. Peamiselt olid Marbella linnas, kus olid Kotka-Repinski terviseprotseduurid.

LOE LISAKS: Savisaare protsessil annab tunnistusi Siret Kotka-Repinski

Siret Kotka abiellus Martin Repinskiga 30. aprillil. Väidetavalt oli Siret toona juba mõned kuud rase. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles