Miks «Troonide mängu» staarid Lena Headey ja Jerome Flynn ei ole nõus ühtegi stseeni koos tegema?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lena Headey Cersei Lannisterina
Lena Headey Cersei Lannisterina Foto: CAP/PLF/Supplied by Capital Pictures/Scanpix

Sel esmaspäeval oli menuseriaali «Troonide mäng» seitsmenda hooaja finaalosa, mis lõppes «suure pauguga», sest selles oli näha Jon Snow ja Daenerys Targaryeni seksi, mis põhimõtteliselt oli intsest, sest ilmnes, et Daenerys on Joni tädi, kuid ka põhitegelaste suurt nõupidamist.

Veel oli näha, et enne seda, kui Cersei Lannister (Lena Heady) saabus Jon Snow (Kit Harington) ja Daenerys Targaryeniga (Emilia Clarke) läbirääkimisi pidama, lahkus  Bronn (Jerome Flynn) koos Podrick Payne’iga (Daniel Portman), edastab news.com. au.

«Troonide mäng». Pildil Jon Snow (Kit Harington) ja Daenerys Targaryen (Emilia Clarke)
«Troonide mäng». Pildil Jon Snow (Kit Harington) ja Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) Foto: Scanpix/Macall B. Polay/AP
Jerome Flynn Bronni rollis
Jerome Flynn Bronni rollis Foto: wikipedia.org.

Nüüd meediasse jõudnud andmetel olid Lena Headey ja Jerome Flynn 2002. aastal kihlatud, kuid nende suhe lõppes halvasti ja nad ei soovinud enam kunagi ühtegi stseeni koos teha.

«Jerome ja Lena ei suhtle üksteisega ega ole kunagi ühel ajal samas ruumis. Põhjuseks on nende luhtunud suhe, mis mõjutab isegi nüüd veel nende tööd ja töölepinguid. Õnneks ei pidanud Lena ja Jerome «Troonide mängu» üheski stseenis koos olema, stsenaristid ja režissöör arvestasid sellega. Mõlemat tegelast seob Jaime Lannister, kes on Cersei vend ja Bronni sõber, kuid need kolm tegelast ei olnud kunagi korraga koos,» teatas «Troonide mängu» võttemeeskonna liige.

Cersei Lannister (Lena Headey) ja Jamie Lannister (Nikolaj Coster-Waldau).
Cersei Lannister (Lena Headey) ja Jamie Lannister (Nikolaj Coster-Waldau). Foto: Helen Sloan/HBO

«Troonide mängu» fännid leidsid ühe stseeni, kus Lena Headey ja Jerome Flynn oleks äärepealt kokku puutunud. Bronn oli minemas kohtuma Tyrion Lannisteriga, kui tema tee ristub väga lühikeseks ajaks Cersei Lannisteriga, kes läheb sõnagi lausumata mööda. 

Tyrion Lannister (Peter Dinklage)
Tyrion Lannister (Peter Dinklage) Foto: Backgrid/Scanpix

Stsenaariumi kohaselt on Cersei kõrgesti sündinud kuninganna, kes teeb temast allpool olijatega väga vähe tegemist, kaasa arvatud Bronniga.

Ei ole veel teada, millal vaatajad «Troonide mängu» kaheksandat hooaega näevad, kuid kindlasti ei näe ka siis Lena Headeyt ja Jerome Flynni samas stseenis. Selle välistab eelkõige nende tööleping.

iframe width="853" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/VetyHT-rZx0" frameborder="0" allowfullscreen>

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles