Uues kuues «Terevisioon»: Eesti kuulsused tervitasid ka kõige õelamaid õpetajaid!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saara Kadak
Saara Kadak Foto: Sander Ilvest

Täna hommikul startis taas populaarne hommikuprogramm «Terevisioon» uute saatejuhtidega. Lisaks juba teada-tuntud Katrin Viirpalule lisandusid saatejuhtide ridadesse ka Piret Järvis, Martin Veisman. Reimo Sildvee ja Heli Luik. 1. septembri puhul tervitasid Eesti tuntud inimesed saate kaudu oma endiseid õpetajaid. Vaata, kes keda tervitas!

Saara Kadak
Saara Kadak Foto: TV3

Kaunis näitlejanna Saara Kadak tervitas oma põhikooliaegset emakeeleõpetajat Toomas Uuskamit. «Sinu toredad tunnid ja väiksed kiidusõnad, mida sa vahel ütlesid, on mul siiani meeles,» sõnab Saara.

Karl-Erik Taukar
Karl-Erik Taukar Foto: Promofoto

Karl-Erik Taukar soovib kooliaasta alguse puhul tervitada oma õpetajat ja kooli huvijuhti Marika Pauna, kelleta oleks koolielu olnud palju igavam ja kes alati seisis pillimeeste eest.

Getter Jaani / Promo
Getter Jaani / Promo Foto: promo

Getter Jaani tervitab oma õpetajat: «Kallis õpetaja Aire Prükk, ma tahan öelda suur aitäh, et te oma kohalolekuga muutsite iga tunni meeldejäävaks ja põnevaks.»

Ott Lepland
Ott Lepland Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Ott Lepland soovib tervitada oma esimest klassijuhatajat Terje Pappi, kes aitas Otil üle saada kartusest koolimineku ees.

Märt Avandi / Marko Saarm / Sakala / Scanpix
Märt Avandi / Marko Saarm / Sakala / Scanpix Foto: Marko Saarm / Sakala

Märt Avandi sõnab: «Mina käisin Rapla Ühisgümnaasiumis ja minuga juhtus kooliajal see, et minu lemmikuks kujunes õpetaja, kes andis ainet, mis mind jättis sügavalt külmaks ja milles ma olin täiesti keskpärane või alla selle. Selleks aineks oli matemaatika. Aga õpetaja oli imeline. Tervitused ja ilusat kooliaasta algust Reet Voorel.»

Nele-Liis Vaiksoo
Nele-Liis Vaiksoo Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Lauljatar Nele-Liis Vaiksoo tervitab oma muusikaõpetajat Kaja Frischerit Tallinna Muusikakoolist, kes oli õpetajana nõudlik ja range, aga samas polnud tal kunagi puudu heast lahkest sõnast.

«Kättemaksukontor»: Kadri Adamson
«Kättemaksukontor»: Kadri Adamson Foto: TV3

Kadri Rämmeld tervitab Tallinna Saksagümnaasiumi füüsikaõpetajat õpetaja Laidi, keda Kadri sõnul kooliajal kartsid kõik õpilased ja õpetajad, ent keda vilistlased väga kalliks peavad.

Kert Toobal / TAIRO LUTTER/PM/SCANPIX BALTICS
Kert Toobal / TAIRO LUTTER/PM/SCANPIX BALTICS Foto: Tairo Lutter / Postimees

Kert Toobal, Eesti jalgpallikoondise kapten, tervitab oma põhikooli klassijuhatajat Türi gümnaasiumist - Imbi Männikut, kellele ta soovib jaksu ja kannatlikku meelt.

Soovime ka Elu24 poolt kõigile õpetajatele ja õpilastele imelist kooliaasta algust!

Samuti andke kindlasti kommentaariumis teada, kuidas teile uue Terevisiooni esimene saade meeldis. 

Terevisioon
Terevisioon Foto: Pressimaterjalid
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles