79-aastane Jane Fonda: Ma elan seksistseenide nimel Robert Redfordiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jane Fonda ja Robert Redford
Jane Fonda ja Robert Redford Foto: FILIPPO MONTEFORTE/AFP

Eilsel Veneetsia filmifestivalil olid üheks kütkestavamaks paariks punasel vaibal Hollywoodi raskekaallased 79-aastane Jane Fonda ja 81-aastane Robert Redford, kes mõlemad võtsid vastu elutööpreemia.

Sttarid sattusid esimest korda kokku 1960. aastal mängides romantilises komöödias «Tall Story». Järgnesid filmid «The Chase» (1996), «In the Park» (1967) ja «The Electric Horseman» (1979), mis tegid neist ühe armastatuima filmipaari Hollywoodis.

Sel sügisel võib neid taas koos näha Netflixi sarjas «Our Souls at Night», kus kuuldavasti on paaril ka seksistseen.

Eilsel auhinnagalal oli näha, et paar on siiani väga lähedane ning suurepärase välimusega Fonda ei pidanud paljuks sõnada: «Ma elan seksistseenide nimel temaga. Ta on suurepärane suudleja ning mulle meeldis teda suudelda 20ndates eluaastates ja ka nüüd, mil ma olen peaaegu 80-aastane,» vahendab Daily Mail

Robert Redford ja Jane Fonda
Robert Redford ja Jane Fonda Foto: Joel Ryan/AP
Robert Redford ja Jane Fonda
Robert Redford ja Jane Fonda Foto: Domenico Stinellis/AP
Robert Redford ja Jane Fonda /Maria Laura Antonelli/AGF/SIPA
Robert Redford ja Jane Fonda /Maria Laura Antonelli/AGF/SIPA Foto: Maria Laura Antonelli/AGF/SIPA/Maria Laura Antonelli/AGF/SIPA
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles