Cheryl Cole näitas esimest korda pärast sünnitust kadestamisväärset vormi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Singer Cheryl Fernandez-Versini aka Cheryl Cole poses on the red carpet as she arrives for the screening of the film "Ma loute" (Slack Bay) in competition at the 69th Cannes Film Festival in Cannes, France, May 13, 2016.       REUTERS/Jean-Paul Pelissier
Singer Cheryl Fernandez-Versini aka Cheryl Cole poses on the red carpet as she arrives for the screening of the film "Ma loute" (Slack Bay) in competition at the 69th Cannes Film Festival in Cannes, France, May 13, 2016. REUTERS/Jean-Paul Pelissier Foto: JEAN-PAUL PELISSIER/REUTERS

Cheryl Cole hoidis pärast poja, kellene pandi nimeks Bear, ilmaletulekut märtsis avalikkuse ees madalat profiili. Täna näitas endine Girls Aloudi staar end üle hulga aja ametlikul heategevusüritusel ja nii mõnedki pead pöördusid, sest  Cheryl nägi uskumatult hea välja.

Cheryl Cole
Cheryl Cole Foto: Matt Crossick/Empics Entertainment
Cheryl Cole
Cheryl Cole Foto: Matt Crossick/Empics Entertainment

34-aastane Cole kandis lühikest valget toppi ja erepunaseid lendlevaid pükse, mis rõhutasid tema pliiatspeenikest keskkohta. Ka tema poiss-sõber, One Directioni staar Liam Payne on õhanud, et Cheryl on supernaine, et ta on suutnud nii lühikese ajaga oma suurepärase vormi tagasi saada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles