Elu24 teleproff: «Me saime lapse» võttis Malluka kaasabil lapsesaamisisu korralikult ära!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mallukas uues tõsielusaates
Mallukas uues tõsielusaates Foto: TV3

TV3s alustas kolmapäeval uus tõsielusari «Me saime lapse», mis dokumenteerib viie Eesti naise lapsesaamislugu. Sarjas osalevad blogija Mariann ehk Mallukas ja abikaasa Kardo, hiidlased Birgit ja Tõnis, kassapidaja Linda ja laotööline Mario, õmbleja Riina ja logistik Madis ning joogaõpetaja Karina.

Saate eesmärgiks on soov julgustada noori lapsi saama ja seeläbi isegi beebibuum põhjustada.

Saade algas tavapärase Eesti reality-sarjade valemi järgi. Osalejad rääkisid oma loo ja midagi skandaalset ei paistnud - kõik üsna tavalised Eesti pered. Kodumaiste sarjade probleemiks (või just plussiks?) on tihtipeale see, et neid ei peagi otseselt vaatama, sest sündmusi on vähe ja jutt tihe, mistõttu võib saate ajal ka vabalt koduseid toimetusi teha. Esimene pool saatest oli täpselt selline.

Sündmused läksid käima poole pealt, kui hakati näitama tulevaste emmede külaskäike arsti juurde. 

Sarja avaosas läksid sünnitama Riina, Linda, Birgit ja Mallukas. Linda sünnitus kutsuti esile kunstlikult ja Birgit vaevles valudes üle 18 tunni. Birgiti jaoks muutus asi kriitiliseks ja sünnitus päädis erakorralise keisrilõikega.

Sarja staar on kahtlemata blogija Mallukas, kes koos abikaasa Kardoga pakub koomikutele väärilisi huumorihetki. (Malluka sünnitusest olid kahjuks ainult kaadrid Facebooki live'ist, mis on fännidel ammu nähtud.)

Mallukal hakkas sünnitegevus pihta ja minutite möödudes muutus huumor järjest mustemaks. 

«Tead, mida ma kardan? Et mu mõlemad augud rebenevad üheks. Mul ühel tuttaval juhtus,» ütles Mallukas, kes hakkas hirmust nutma. «Kui ma enne olin põnevil, siis nüüd on mul piisavalt valus ja ma mõistan, et see läheb ainult hullemaks.» 

Härdad hetked õnnelikest vanematest vastsündinud beebiga kahjuks ei kustuta mälust pilte põrgupiinades naistest, valukarjetest ja sünnitusega kaasnevatest komplikatsioonidest. Lapsesaamisisu on mõneks ajaks kadunud... 

Uus tõsielusari saab Elu24 teleprofilt kõrge hinde, sest tegemist on Eestis esmakordse ettevõtmisega, mille julged kaadrid vapratest osalistest naelutavad pilgu teleriekraanile.

Hinne: 4,5 / 5

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles