Naeruväärselt kallis: vaata, kui palju maksab prints George´i koolivorm (3)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints George, 2017
Prints George, 2017 Foto: Andrew Milligan/PA Wire/PA Images/Scanpix

Prints Williami ja Kate´i 4-aastane poeg prints George alustas septembris kooliteed nagu paljud teised lapsed. See, mis summa läheb aga väikese troonipärija koolivormi peale, paneks aga enamiku vanematest ahhetama. 

Prints George´i kooliks valiti Londoni Thomas´s Battersea School, mis asub Kensingtoni paleest vaid 20-minuti kaugusel ja mille õppemaks on 18 000 naela (19 655 eurot) aastas. Kohustuslikus korras kantakse seal ka koolivormi, mille hind on müstilised 400 naela ehk 436 eurot, vahendab ajakiri OK!.

Thomas´s Battersea School
Thomas´s Battersea School Foto: Jonathan Brady/PA Wire/PA Images

Võib muidugi öelda, et vanemate jaoks, kes saavad endale lubada nii kõrget õppemaksu, ei loe ka pool tuhat eurot koolivormile kuigi palju, aga see on ometi hea näide, kui erinevad tingimused ja võimalused luuakse jõukate vanemate lastele juba nii varajases eas. 

William ja Kate koos prints George´i ja printsess Charlotte´iga
William ja Kate koos prints George´i ja printsess Charlotte´iga Foto: Arthur Edwards/The Sun/PA Wire/PA Images

Kate Middleton pidi koos prints Williamiga tähtsal päeval minema George´i kooli saatma, kuid ta tundis ennast selleks liiga halvasti. Nimelt kannatab Kate, kes andis hiljuti teada oma kolmandast rasedusest, raskekujulise rasedusaegse iivelduse all, mis vaevas teda ka eelmiste raseduste ajal.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles