Kuulsuste veidrused paljastatud! Loe, miks Lauri Pedaja salaanne tekitab judinaid ja Anu Saagim ajab teatris inimesi närvi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Pedaja
Lauri Pedaja Foto: Kanal 2

Eesti kuulsused paljastasid Kanal 2 uues saates «Minu salajane veidrus» enda kõige kummalisemad harjumused, veidrused ja oskused.

Ago Anderson võitleb tekikotiga.

«Minu pere naerab natuke minu üle, aga sellest pääsu ei ole. See on tekile tekikoti ümber panemine. See tekk ei lähe sinna sisse kuidagi! See läheb alati sassi, viie minuti pärast olen higine ja närvis ning olen valmis selle teki ära viskama.»

Anu Saagim käib teatris teistele närvidele.

Anul on kummaline kiiks: «Olgu see ooper või ballett, mul on kohutav kihk süüa šokolaadikomme.» Loomulikult ei võta ta kaasa assortiikarbikest, vaid krõbiseva paberiga kompvekid, mida talle meeldib hästi aeglaselt ja krõbinal lahti teha. «Jaa, ma tean, et see ärritab inimesi!» Anu põhjendas kommet sellega, et lapsepõlves vaatas ta sageli üliromantilisi filme, kus peened daamid teatris olles kommidega maiustasid.

Anu juures hämmastab inimesi veel see, et ta armastab kinos käia üksinda. «Kui on tõeline väärtfilm, siis otsin sellise kellaaja, et saaksin seal kinos olla võimalikult vähestest inimestest ümbritsetud.»

Lauri Pedaja salaanne. 

Lauri on ülipainduv - tema liigesed lähevad tagurpidi. Lisaks on tal hästi veniv nahk ja ta suudab kulmud üle silmade tõmmata! Lisaks suudab ta kõrva täiesti kokku voltida.

Nele-Liis Vaiksoo kipub kõike loendama. 

Nele-Liis on lapsepõlvest saati loendanud ja nummerdanud asju: aknaid, poste, särgitriipe, kahhelkive, redeliastmeid. Lisaks ta korrutab ja jagab kõik loendatut ning kontrollib ka üle, kas teisel pool teed on ikka samapalju poste.

Jüri Pootsmann ei talu varbaid. 

Jüri ei salli varbaid silmaotsaski ega kannata, kui inimesed enda varvastest pilte postitavad. «Üüüüldse ei meeldi! Inimesed ei saa aru sellest, mis on minu arust täiesti uskumatu! Minu jaoks on see täiesti loogiline,» ütles Jüri.

Jüri ei kannata ka peegleid magamistoas. 

Grete Paia ei oska luksuda.

Sõbrad naeravad, kuidas Grete luksub: «Luksun ühe korra ja siis tuleb väike piiks. See on nii veider.»

Veikko Täär tuleb hommikul väga vara üles.

«Mul ei ole selleks otseselt mingit sundi või vajadust ja eriti on see suvisel ajal. Mina ärkan kella viie paiku, kui olen läinud õhtul normaarsel ajal magama,» seletas Täär. Pärast ärkamist teeb ta jooksuringi ja alates aprillikuust karastab end suplusega. Talvisel pimedal ajal ärkab ta pisut hiljem.

Laura Põldvere salakiiks toiduga.

Laura meenutas, kuidas ta lapsepõlves pärast pidusid öösel külmkapi kallal käis: «Võtsin taldrikule kartulit, kastet, kapsast, kooki, moosi ja šokolaadi. Segasin need kokku, mis oli eriti mõnus ja hea.» Tema lemmikuks on ka must leib, sool ja peale jahukaste. Suvel avastas Laura veel ühe suure rõõmu: «Lemmiktoit pärast tuuriesinemisi on must leib, mille peale panen hästi palju soola ja teravat Vene sinepit.»

Roald Johannsoniga on keeruline koos elada.

Roaldile meeldib, kui asjad on struktuurselt ära sätitud. Vihmavari peab olema kindlas nurgas, mis aga tekitab probleeme elukaaslasega, kes võibolla ei ole nii range asjade paigutusega.

Hetlin Villak kogub veidraid asju.

Hetlinil on kodus üle 80 paari sukki ja sukkpükse, millest paljud on avamata. Mõnda sukapaari suudab ta kasutada viis aastat nii, et need ei lähe katki!

Kristjan Kasearu ei tüdine toidust.

Kristjan sööb peaaegu kõike ja ta võib ühte tüüpi toitu süüa järjest nädalaid. «Ma võin süüa täpselt sama toitu süüa kaks korda päevas ja kuu aega järjest ja mulle maitseb see. Ma võin ka iga päev tatart süüa.»

Signe Lahteini veider sund.

Signe peab kodust lahkudes vähemalt viis-kuus korda kontrollima, et tal on võti kaasas. Foobia päritolu on teadmata, sest ta ei ole kunagi võtit koju unustanud.

Peeter Ojale meeldib reisida autoga.

«Mulle meeldib reisida igat moodi. Reisimine on alati tore. Lennukiga, kui on kauged maad. Aga mulle meeldib väga reisida oma autoga. Istud varahommikul autosse ja väljud siis seal, kus parajasti väljud,» seletas Oja, miks talle meeldib autoga reisida.

Merlyn Uusküla elavdab toidulauda.

Merlynile meeldib erinevaid maitset kokku panna ja ta avastas varases nooruses, et soolased ja magusad asjad käivad hästi kokku. Merlyni maitsesoovitused: tugevamaitseline kõva juust ja maasikajogurt ning tugevamaitseline Fuetec vorst ja šokolaadijäätis. 

Merlyn oskab ka tulevikku näha ja talle meeldib kaartidega ennustada. 

Kristel Aaslaid kardab trepist allaminekut.

Kristelil tekib trepist alla minnes kujutluspilt, kuidas ta trepist alla kukub. 

Kristel on ka ebausklik ja üritab kanalisatsioonikaantele mitte peale astuda.

Kertu Jukkum naerab veidrates olukordades.

Kertu võib teatud asjade kokkulangemisel, teatud seltskonnas ja teatud teemadel rääkides kontrollimatult naerma puhkeda. Lapsepõlves naeris ta isegi siis, kui ta käeluu puruks kukkus. «Võin naerda siis, kui mul on väga ebamugav või on olukord, kus ei tohiks naerda,» seletas Kertu. Näiteks kardab ta just sel põhjusel matustele minna.

Krista Lensinit häirivad detailid.

Krista ei suuda süüa restoranis, kus on pildid seina peal viltu. «Ma olen nagu Monk, kes on selline inimene, et asjad peavad olema täpselt selliselt, nagu nad olema peavad. Kui pole, on nad väga häiritud.»

Robert Rooli sõbrad lähevad autos närvi.

Mul on kummalisel kombel arenenud välja selline nägemine, et mul on suhteliselt lai nägemisulatus. «Näiteks kui olen autoroolis, siis sõbrad lähevad ristmikul närvi, et miks ma ringi ei vaata. Aga ma näen ju niigi!»

Ingrid Sembach-Hõbemägi ümiseb.

Ingrid ümiseb igal päeval erinevat laulu. Vahel on see täitsa tüütu, sest laul hakkab pihta juba hommikul ärgates ja kestab õhtuni välja.

Carmen Pritson-Tamme korjas palverännakult palju kiikse.

Carmen on hommikul hakanud tegema harjutusi ja tema elus algas pärast palverännakut puhastus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles