Kadri ja Meelis Rämmeld panid pojale muheda nime (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endla teatri näitlejad valmistavad koos tippkokaga maitsvaid roogi 1980ndatest. Vasakult Vladimir Upeniek, Kadri Rämmeld ja Meelis Rämmeld.
Endla teatri näitlejad valmistavad koos tippkokaga maitsvaid roogi 1980ndatest. Vasakult Vladimir Upeniek, Kadri Rämmeld ja Meelis Rämmeld. Foto: Erakogu

Sarjadest "Kodu keset linna“ ja "Kättemaksukontor“ laiemale publikule tuntuks saanud Kadri Rämmeld (41) ja tema näitlejast abikaasa Meelis Rämmeld (42) panid oma 15. juunil ilmavalgust näinud poisile vahva nime.

Vanemad ise jäävad oma tite nime teemal diskreetseks, kuid nimeraamatu järgi on see tuletatud nimest Rudolf, mis omakorda tähendab kuulsat hunti.

Endla Teatri näitlejad Kadri ja Meelis kinnitasid avalikkusele, et on paar nii laval kui ka elus kolme aasta eest – läinud aastal nad abiellusid. Nii Kadril kui ka Meelisel on varasemast suhtest veel kaks last.

Loe refereeritud teksti Kroonikast!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles