2 frapantset meest ja 1 laulja: Plaser, Steinfeld ja Vipulkumar-Kansar kandideerivad Savisaare liidus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Savisaare valimisliidus kandideerijad
Savisaare valimisliidus kandideerijad Foto: Elu24

Edgar Savisaare valimisliidu nimekirjast kohalike omavalitsuste valimisel leiab mitu üllatavat nime. Elu24 uuris, millega on nimetatud kuulsused seni avalikkuse ees silma paistnud.

Joel Steinfeldt 

2008. aasta jaanuaris tekkis Joel Steinfeldtil oma elukohas Tallinnas Priisle teel tüli 15-aastase poisiga, keda ärritunud laulja lõi korduvalt käega näkku, kirjutas Postimees. Kui esialgu kahtlustas prokuratuur Steinfeldti ka selles, et mees sundis sama poissi vägivaldselt endaga vahekorda astuma, siis seksuaalkuriteos süüdistuse esitamiseks tõendeid siiski ei leitud.

Veel seiku muusiku minevikust:

  • Väidetavalt elas 1998. aastal Joel Steinfeldti juures kaks kuud 12-aastane poiss.
  • Samuti on laulja tunnistanud, et tema korteris on elanud toona alaealine invalaulja Arnold Oksmaa.
  • Kuigi Eestis pole Steinfeldti varem kriminaalkorras karistatud, on Itaalia ametivõimud teda karistanud reaalse vangistusega, seda Õhtulehe andmetel väikese poisi peksmise ja vägistamise eest.

Martin Plaser

Maadlusaktivist Martin Plaser on meedias häälekalt sõna võtnu pereväärtuste eest. Samuti oli ta tuline abordivastane, kommenteerides sotsiaalmeedias teemat karmide sõnadega.

Pereväärtuste eest seisja üllatas avalikkust aga tänavu veebruaris, kui selgus, et ta on leidnud noore kallima ja oma kauaaegsest abikaasast lahku läinud.

Kroonika kirjutas, et Plaser lõpetas mullu detsembris oma 17 aastat kestnud suhte nelja lapse ema Katiga ja lahkus kodunt päevapealt. Martini uueks kallimaks osutus 20-aastane kaunitar, kellega ta peagi kokku kolis. «Martin on väga hea isa oma lastele, kuid minu suhtes jäi tal aususest puudu,» tunnistas Kati Plaser.

Airi Vipulkumar-Kansar

Andekas lauljatar on kõmulehtede külgi külastanud oma indalasest mehega lapsi saades, kuid poliitiliste vaadetega pole silma paistnud.

Diana Klas

Aastaid Keskerakonna ridadesse kuulunud näitlejanna Diana Klas on tähelepanu tõmmanud oma teravate ütlemistega, sealhulgas poliitika teemal.

Viie aasta eest tunnistas Diana sotsiaalmeedias, et on 2012. aastas tugevalt pettunud: «Varsti lõpeb see aasta ja tuleb teha kokkuvõtteid! Mida see aasta siis tõi? Kahjuks pole ma kunagi kohanud nii palju pahatahtlikke, võltse, omakasupüüdlikke ja valelikke inimesi nagu just sel aastal! Eks sellele on kaasa mänginud ka meie praegune valitsus ja poliitiline olukord! Olen siiralt pettunud kõiges! Ülemused poevad oma ülemustele, et saada palju, palju raha! Inimlikkus on kadunud! Oma vigu ei tunnistata!»

Ehk lähevad asjad nüüd paremaks?

Savisaare valimisliidus kandideerivad ka oma kodust välja visatud kunstnik Neeme Lall ning kõmulised ärimehed Urmas Sõõrumaa ja Jüri Mõis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles