Top 10: need on Eesti kõige täiuslikumad avalikud paarid!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Palling ja Mai Palling
Kalle Palling ja Mai Palling Foto: Madis Sinivee

Kord elutee käib ootamatuid teid, mida mööda kõndides minnakse kokku ja lahku, tülitsetakse, lepitakse, kuid need Eesti avalikud paarid paistavad välja täiuslikud: 

Ingrid ja Arnold Rüütel

Arnold Rüütel abiellus Ingridiga 1959. aastal. Proua Ingrid Rüütel on humanitaarteaduste doktor ning rahvusvaheliselt tuntud folklorist ja folklooriassotsiatsiooni Baltica president. Peres on tütred Maris, kes sündis 1958. aastal ja Anneli, kes aastal 1965. Rüütleid on õnnistatud kuue lapselapsega. Nemad on hea näide tugevast ja kaua kestvast abielust, mis on vastu pidanud Arnoldi presidentuuri ning Kadrioru lossipidude skandaali. 

President Arnold Rüütel ja Ingrid Rüütel.
President Arnold Rüütel ja Ingrid Rüütel. Foto: Arno Mikkor / Raigo Pajula / presidendi kantselei

Arvo ja Kersti Sarapuu

Kuigi Arvo Sarapuu poliitikakarjääri on saatnud skandaalide pilv, on tema kodukord ning eraelu kui perfektne pilt. Abikaasa Kerstiga on Arvol viis last. 

Tallinna abilinnapea kohalt tagasi astunud Arvo Sarapuu ja riigikogu liige Kersti Sarapuu.
Tallinna abilinnapea kohalt tagasi astunud Arvo Sarapuu ja riigikogu liige Kersti Sarapuu. Foto: Erlend Štaub

Taavi ja Luisa Rõivas

Oma 10 kooselatud aastat tähistasid sel suvel Taavi ja Luisa Rõivas suursuguste pulmadega. Nende peres kasvavad kaks last: Miina-Rihanna ja Herman. 

Taavi Rõivas ja Luisa Värk abiellusid
Taavi Rõivas ja Luisa Värk abiellusid Foto: Madis Sinivee

Mai ja Kalle Palling

Taavi ja Luisa kõige lähedasemad sõbrad Kalle ja Mai Palling on abielus olnud 5 aastat ning nende peres kasvab samuti poeg. Samal ajal kui Kalle majandab poliitikas, on Mai ETV telenägu. 

Taavi Rõivas ja Luisa Värk abiellusid, perekond Palling
Taavi Rõivas ja Luisa Värk abiellusid, perekond Palling Foto: Madis Sinivee

Henrik ja Berit Sal-Saller 

Ansambli Smilers liider Hendrik Sal-Saller (45) on Beritiga (32) koos olnud enam kui kaksteist aastat. Nende liitu kroonivad üheksa-aastane poeg Sebastian ja ligi seitse aastat abielustaaži.

Taavi Rõivas ja Luisa Värk abiellusid, Sal-Sallerid
Taavi Rõivas ja Luisa Värk abiellusid, Sal-Sallerid Foto: Madis Sinivee

Anni ja Tomi Rahula

Anni ja Tomi abiellusid 2013. aasta juunikuus perekeskis, laulatus toimus Püha Vaimu kirikus. 28. juunil 2017 sündis Tomile ja Annile tütretirts, kellele pandi nimeks Rubi. Tomil on eelmisest abielust Ithaka Maria Haritoga tütar Agathe Vega. Annile ja Tomile on Rubi esimene ühine laps. Paari antud intervjuudest õhkab armastust, mõistmist ja toredust. Milline eeskuju!

Taavi Rõivas ja Luisa Värk abiellusid, Anni ja Tomi Rahula
Taavi Rõivas ja Luisa Värk abiellusid, Anni ja Tomi Rahula Foto: Toni Läänsalu

Anna ja Allar Levandi

Anna ja Allar Levandi tutvusid Calgary olümpiamängude ajal. Neil on lapsed Anders, Armand ja Arlet. Nad on koos hakkama saanud ja üle elanud mitmeid rõõmsaid ning raskeid momente elus: olgu selleks poja raske haigus või tulekahju kodus. Nad on alati säravad, rõõmsad ning avameelsed. Tõelised eeskujud ja partnerid elus!

EV98. Allar ja Anna Levandi.
EV98. Allar ja Anna Levandi. Foto: Erlend Štaub / Postimees / Scanpix

Ingrid ja Toomas Tõniste

23 aastat abielus olnud Ingrid ja Toomas Tõniste kohtusid 1993. aastal. Neil on kolm last:  Mark Gregor, Maria Heleen ja Marten Thomas. 

INGRID TÕNISTE, TOOMAS TÕNISTE
INGRID TÕNISTE, TOOMAS TÕNISTE Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Signe ja Kalju Kivi

1983. aasta sügisel said Signe ja Kalju uuesti kokku ja abiellusid – kaheksa aastat pärast esimest kohtumist. Õhtu veetis noorpaar maakodus Lahemaal sadade küünalde valguses. Samal aastal sündis ka tekstiilikunstnik Signe Kivi kangas «Kirg», mida Signe peab oma kunstnikutee alguseks. Neil on kaks last Kalju-Karli ja Liisa. 

EV94. Signe ja Kalju Kivi. / Sille Annuk / PM / Scanpix
EV94. Signe ja Kalju Kivi. / Sille Annuk / PM / Scanpix Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Kersti Kaljulaid ja Georgi-Rene Maksimovski

President Kersti Kaljulaid ja Georgi-Rene Maksimovski.
President Kersti Kaljulaid ja Georgi-Rene Maksimovski. Foto: Erlend Štaub

Kaljulaidi teine abikaasa on aastal 1991 Tallinna Polütehnilise Instituudi raadioinsenerina lõpetanud ja Riigi Infokommunikatsiooni Sihtasutuses sideinsenerina töötanud Georgi-Rene Maksimovski. Nad abiellusid 2011. aastal ja neil on kaks poega. 

Kersti Kaljulaidil on eelmisest abielust poeg ja tütar. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles