Ajalugu kordub: Kristel Mardisoo oli Taneligagi suhtesse astudes veel teises! (7)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Padar ja Kristel Mardisoo.
Tanel Padar ja Kristel Mardisoo. Foto: Jelena Rudi

Kroonika teab kirjutada, et Kristel Mardisoo, kes juba veidi üle aasta on olnud ametlikult abielus eduka ettevõtja Andreas Metsamaaga, on tänaseks Taneli endine elukaaslane. Mardisoo ja Padar olid koos kokku-lahku viis aastat, mil Kristel kasvatas Tanelist tervisliku ja haritud mehe. Kuigi, ka nende pealtnäha perfektne suhe ei saanud algust puhtalt lehelt. 

Tanel Padar ja Viljandi väikekülast Abjast pärit Kristel Mardisoo tutvusid 2011. aasta oktoobris täiesti juhuslikult ühiste tuttavate kaudu, põgusast trehvamisest sai pikk kirjavahetus ning sisukas tutvus, mille käigus Kristel Tanelit üha enam võlus, on Kroonika aastal 2014 kirjutanud. Paar paljastas ajakirja veergudel, et kui Tanel oli oma endiste suhetega lõpu teinud, siis Kristel mitte ning Padaril tuli Mardisoo kallimaga (endisega enne Tanelit) isegi tõsisem jutuajamine maha pidada.

LOE LISAKS: 

Galerii: Tanel Padari ja Kristel Mardisoo muinasjutulised hetked rambivalguses

Pommuudis! Kristel Mardisoo on salaja abielus, Tanel Padar ei teadnud asjast midagi

Padari endine elukaaslane Kristel Mardisoo tunnistab: jah, ma olen abielus teise mehega

Galerii: Tanel Padari saatuslikud naised läbi aegade

Sensuaalne pesu-show kaunite Women’secreti kaunitaritega klubis Teater. Kristel Mardisoo
Sensuaalne pesu-show kaunite Women’secreti kaunitaritega klubis Teater. Kristel Mardisoo Foto: Maksim Toome

Hiljem läks Kristeli ja Taneli suhe juba valutult ning kokkukolimine käis kibekiiresti. «Milleks kaua oodata – näeb ära, kas inimesed sobivad või ei,» kommenteeris Kristel toona Kroonikale, mille kaanel on Kristel ja Tanel mitu korda poseerinud ja pikki ning avalikke intervjuusid andnud. Staarpaari staatusesse jõuti koos kiiresti: väisamised presidendi vastuvõttudel, muusikaauhindadel. Kristel aitas ka parandada Taneli rokkstaari kuvandit.

Tanel Padar ja Kristel Mardisoo
Tanel Padar ja Kristel Mardisoo Foto: Erlend Štaub

Padari ja Mardisoo pulmi on oodatud pikisilmi ning 2014. aastal rääkis Tanel laupäevalehele LP, et nende kooselu Kristeliga läheb aina paremaks: «Teistel on ümberkaudu praegu nii palju pulmi, et me ei mahu kuidagi vahele. Aga eks me ootame, kuni see ringi ühele poole saab.» Tanel ja Kristel olid isegi sellele mõelnud, kuidas nad pulmi tähistaksid: «Pigem otsime Kristeliga võimalust, kuidas lahendada see tore probleem nii, et tähistamine toimuks vaikselt ja meeldejäävalt. Kui oleme sellise lahenduse leidnud, siis kõik ka juhtub.»

Just Kristel, kes õppis Tallinna Ülikoolis pedagoogikat, oli see, kes kümne klassi haridusega Tanelit taas kooli minema julgustas. Tänu sellele lõpetas Padar 2015. aastal Tallinna Täiskasvanute Gümnaasiumi ning aasta astus ta Estonian Business Schooli, kus ta asus õppima tehnoloogiaettevõtlust. Nüüd käib Tanel teisel kursusel. 

Tanel Padar lõpetas gümnaasiumi
Tanel Padar lõpetas gümnaasiumi Foto: Tanel Padar / Facebook

Kristeli toel hakkas Tanel tegema ka sporti ja ta võttis 2016. aasta algul vastu pakkumise osaleda Ironman 70.3 poolpikal triatlonil, jättis maha suitsetamise ja alkoholi joomise ning hakkas suure hooga treenima. 

2016. aastal rääkis Tanel taas Eesti Päevalehe laupäevalehe veergudel, et «kui vihje antakse, eks ma siis selle ettepaneku ka teen.»

Presidendi vastuvõtt roosiaias, Kristel Mardisoo ja Tanel Padar
Presidendi vastuvõtt roosiaias, Kristel Mardisoo ja Tanel Padar Foto: Erlend Štaub

Abieluettepanek Kristelile tuli hoopiski teiselt mehelt. «Jah, meil on olnud Taneliga kokku-lahku-suhe ja, jah, ma olen abielus teise mehega!» ütleb Kroonikale rokkstaar Tanel Padari endine elukaaslane Kristel Mardisoo, kes juba veidi üle aasta on olnud ametlikult abielus eduka ettevõtja Andreas Metsamaaga.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles