McDonalds´i töötaja üritas oma vastsündinud beebit wc-potti uputada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sarah Lockner
Sarah Lockner Foto: /AP

McDonalds´i töötaja sünnitas restoranis lapse, pärast mida üritas naine vastsündinut tualetis veega alla lasta, vahendab kohalik California politsei.

25. aastane Sarah Lockner pidi 4. septemril alustama enda õhtust vahetust Redwood City kiirsöögikohas. Lockner oli aga kurtnud kõhuvalu ja läks ta tualetti. Kuna naine oli ebatavaliselt kaua eemal, läksid kaks kolleegi olukorda kontrollima. Leides tualeti kabiini alt vereloigu, vaatas üks naiskolleegidest kabiini ja avastas sealt Sarah, kes hoidis käes vastsündinut, vahendab kohalik San Mateo Daily ajaleht. Politseile andis üks kolleegidest tunnistust, et oli kuulnud vahetult enne kabiini avamist vee häält, mille järgi võib oletada, et naine üritas vastsündinut veega alla lasta. 
Politsei kohaleilmudes oli vastsündinu ilma pulsita ning ta viidi Lucil Packard Children's Hospital´i haiglasse, kus ta viidi meditsiinilisse koomasse. Lockner selgitas, et ta ei olnud teadlik enda rasedusest ja sünnitus tuli üllatusena. 
Naist süüdistatakse kehavigastuste tekitamises ja tapmiskatses, vahendab The Sun. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles