Eliot Ness: Teeme kõik selleks, et meie loodud helid tabaksid kuulajat otse muusikasoonde

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noortebänd 2017 poolfinalist Eliot Ness
Noortebänd 2017 poolfinalist Eliot Ness Foto: Andres Raudjalg

Noortebänd 2017 poolfinalist Eliot Ness on neljast Tallinna noormehest koosnev alternatiivset pop-rokki viljelev koosseis. Bänd tuli spontaanselt kokku aastal 2015, mil tekkis mõte luua trio! Hiljem liitus bändiga ka klahvpillimängija. Kõikide bändiliikmete ühise joonena toovad nad välja selle, et muusika tegemine pakub neile rõõmu, nalja ning rahulolu.

Poiste soov on teha oma muusikat - kuigi nende looming võib sarnaneda juba teada-tuntud popmuusikale, lubab Eliot Ness lisada sinna selliseid jooni, mida teised artistid ei kasuta. Noored muusikud on läbinisti õnnega koos, sest kui nad oleksid maailma valitsejad, veedaksid nad ikkagi aega bändi tehes. 

 «Mis sa muud elust ikka tahad,» kommenteerivad poisid. Paistab, et konkurentidega on Eliot Nessil soojad suhted, kuna kui neil avaneks võimalus esineda väljamüüdud Wembley staadionil, siis oma hosting-listi lisaksid nad Bruce Willise, Chuck Norrise ja Ryan Reynoldsi kõrval ka otseloomulikult Rainer Ildi.

Kui nende muusika kannaks inimese eesnime, siis selleks oleks Peep. Põhjus lihtne - sest see toimib ka tagurpidi! Eliot Nessi iseoomustab terav ja tabav vokaal ning moodne väljanägemine. Kuulajaid lubavad nad rabada oma erakordse energiaga.

Eliot Nessi muusikaga saad tutvuda Souncloudis ja Facebookis

https://www.facebook.com/eliotnessest/

https://soundcloud.com/eliotnessest/eliot-ness-oigel-teel

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles