Pildid ja video: Alec Baldwin sai Trumpi grillimise eest Emmy

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ameeriklasest näitleja Alec Baldwin kuulutati teleauhindade Emmyde galal komöödiakategoorias parimaks mees kõrvalosatäitjaks ja selle tõi talle USA presidendi Donald Trumpi roll.

Baldwin sai Emmy auhinna Trumpi pikaajalise humoorika kehastamise eest komöödiasarjas Saturday Night Live (SNL), edastab cnn.com.

«Võin nüüd öelda härra president, siin on sinu Emmy,» lausus Baldwin auhinda vastu võttes.

Alec Baldwin sai Donald Trumpi kehastamise eest Emmy auhinna
Alec Baldwin sai Donald Trumpi kehastamise eest Emmy auhinna Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

Trump on mitmel korral võtnud Twitteris Baldwini suhtes karmilt sõna, et kindlasti ei ole ta selline, nagu teda komöödiasarjas kujutatakse.

Baldwini jaoks oli see kolmas Emmy võit, eelmised kaks sai ta oma rolli eest situatsioonikömöödias «30 Rock», mis oli USAs eestris 2006 – 2013.

Nüüdsetel Emmy teleauhindade jagamisel pakkusid Alec Baldwinile konkurentsi Louie Anderson (komöödiaseriaal «Baskets»), Ty Burrell («Modern Family»), Tituss Burgess («Unbreakable Kimmy Schmidt»), Tony Hale («Veep») ja Matt Walsh («Veep»).

Hale, Burrell ja Anderson on varem võitnud Emmy.

Baldwini Trumpi roll tegi SNLi taas USAs üheks vaadatumaks sarjaks, kuid see pakkub huvi kogu maailmas, sest Trumpi pilamisest saavad kõik aru.

Alec Baldwin sai Donald Trumpi kehastamise eest Emmy auhinna
Alec Baldwin sai Donald Trumpi kehastamise eest Emmy auhinna Foto: KEVIN WINTER/AFP

Baldwin on üks neist tuntud näitlejatest, kes on oma avalikes esinemistes mitmel korral Trumpi poliitikat ja ellusuhtumist kritiseerinud. Teiseks väga karmiks kriitikuks on Robert De Niro. 

Emmy auhindu jagati 69. korda, sündmus toimus Los Angeleses Microsofti teatris. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles