Video: miljonär pakub orkaan Irma tõttu oma villas peavarju 70 asenduskodu lapsele

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marc Bell
Marc Bell Foto: Wikipedia.org

Augusti lõpust septembri keskpaigani möllas Kariibi merel orkaan Irma, mis tekitas palju kahju seal asuvatel saartel, kuid ka USAs Floridas.

Florida miljonär Marc Bell pakub looduskatastroofi tõttu oma suures villas peavarju 70 asenduskodu lapsele, taastades sellega nii mõnegi ameeriklase usu inimkonda, edastab travelandlesure.com.

SOS Florida Lasteküla lapsed viidi nende elukohast ohuolukorra varjupaika, kus nad olid viis päeva kuni orkaani möödumiseni, kuid pärast seda ei saanud nad koju tagasi minna, kuna puudus elekter ja vesi ning hooned olid kahjustada saanud.

Siis sekkus miljonärist Bell, kes on üks SOS Lasteküla patroonidest, avades oma 30 miljonit dollarit maksva suure lukusvilla uksed lastele.

Belli sõnul pakkus ta lastele seda luksust, mis on tal igapäevaselt.

«Väikesed tüdrukud said maniküüri. Meil oli külas ka õhupallionu Bobby ning õhtusöögi järgselt esines kitarriga laulja ja lapsed said kaasa laulda,» sõnas heategija.

Lastele pakuvad meelelahutust ka villas olev mängude tuba, bassein ja hokimängude lauad.

Ajakirja Penthouse endise omaniku Belli sõnul ei ole veel selge, kui kaua lapsed ta villasse jäävad, kuid kindlasti seni, kuni nende kodud korda saavad.

Miljonär algatas GoFundMe leheküljel SOS Lasteküla hoonete taastamiseks korjanduse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles