Anu Saagim: ma ei ole adekvaatne Mardisoo ja Padari juhtumit kommenteerima, sest olen ise sama teinud!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sünnipäevalaps Anu Saagim
Sünnipäevalaps Anu Saagim Foto: Erlend Štaub

Õhtulehes toimetav Anu Saagim paljastas, et ta ei saa Kristel Mardisoo ja Tanel Padari juhtumit objektiivselt kommenteerida, kuna pole ka ise patust prii. Vihjates, et on samuti elus mitme mehe vahel olnud.

Kui reporter küsis Anu Saagimilt eelmisel nädalal pommuudisena avalikuks tulnud uudise kohta, et Tanel Padari kallim Kristel Mardisoo on juba üle aasta olnud seaduslikus abielus ettevõtja Andreas Metsamaaga, siis kuidas on võimalik aru saada Kristeli käitumisest: Õhtulehe loovjuht Anu Saagim vastas, et tema on vale inimene seda teemat kommenteerima. «Olen täiesti vale inimene sellele teemale vastama. Sellepärast, et olen isa ka samasugune. Kallid inimesed, te ei tea, mis staaride tagatubades toimub. Ma ei ütle, et see mäda on, aga kindlasti mitte nii magus, kui see pealtpoolt välja paistab,» lausus Saagim. Täispikka videot vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles