Kuula! Endine ilmatüdruk Kairit Tuhkanen avaldas üle pika aja uue laulu (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kairit Tuhkanen
Kairit Tuhkanen Foto: Youtube

Kairit Tuhkanen on mitmekülgne naine. Endine ilmatüdruk, telenägu ja õhtujuht on olnud tegus ka lauljana. Kes siis ei mäleta hitti «Äike päike», mida siiani mängitakse legendaarsetes klubides üle Eesti ning mille muusikavideos tegi kaasa fitnessistaar Egle Eller-Nabi. Nüüd on Kairit häälepaeltelt tolmu võtnud ja avaldanud uue laulu. 

Lauri Hermann on kutsunud ta külalissaatejuhina raadiosse Elmar saadet tegema, nüüd aga on samad tegijad uuesti kokku saanud. Seekord toimus kohtumine salvestusstuudios, et üheskoos valmis teha üks tantsulaul. Ansambel Sunlight ja Kairit Tuhkanen avaldasid laulu «Kui suudaks ma». Bändi kuuluvad Kristo Poka, Lauri Hermann ja Kalmer Neidla. Möödunud aasta detsembris teatas lauljatar, et lõpetab esinemised ööklubide lavadel. Õnneks tuli aga Kairit hea meelega helistuudiosse. Kuula, kuidas kõlab uus lugu. Kas sündinud on värske sügishitt?

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles