Video: Emilia Clake’ist sai nüüd tõeline blond draakonite ema

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kit Harington ja Emilia Clarke «Troonide mängu» võtete vaheajal
Kit Harington ja Emilia Clarke «Troonide mängu» võtete vaheajal Foto: Backgrid/Scanpix

Menusarja «Troonide mäng» üks staaridest, Emilia Clarke, kes kehastab Daenerys Targaryeni, jagas eile Instagramis selfit, mis näitab oma juuksevärvi muutust.

30-aastane näitlejanna teatas pildi juures, et ta on nüüd tõeline Daenerys ja draakoniema, kuna ta ei ole enam brünett, vaid plaatinablond ehk ta lasi oma juuksed blondiks värvida.

Emilia Clarke
Emilia Clarke Foto: Ian West/PA Wire/PA Images/Scanpix

«Tegin selle ära. Draakonite ema kohtub Emiliaga, Emilia kohtub draakonite emaga. Eelarvamusi ei peaks olema, sest kunagi ei tea. Igatahes minu tulemus on suurepärane,» teatas staar.

Sarja seitsme hooaja jooksul kandis Clarke blondi pikajuukselist parukat.  Näitlejanna arvates oli tal juba ammu aeg tuua oma tegelane Daenerys pärisellu ja juuksevärvi muutmine aitas tal seda teha.

Emilia Clarke Daenerys Targaryenina
Emilia Clarke Daenerys Targaryenina Foto: Helen Sloane/AP/Scanpix
Stseen «Troonide mängust». Pildil Kit Harington ja Emilia Clarke
Stseen «Troonide mängust». Pildil Kit Harington ja Emilia Clarke Foto: Macall B. Polay/AP/Scanpix
Emilia Clakre Daenerys Targaryenina
Emilia Clakre Daenerys Targaryenina Foto: Shooting Star/Shooting Star/Sipa USA/Scanpix

Kinnitamata andmetel käivituvad «Troonide mängu» kaheksanda hooaja võtete ettevalmistused oktoobris, kui näitlejatele jagatakse kätte stsenaarium.

Tegemist on viimase ehk kaheksanda hooajaga, mis peaks vaatajateni jõudma kas 2018. aasta lõpul või 2019. aasta alguses.  

«Troonide mäng» põhineb USA kirjaniku George R.R. Martini raamatusarjal «Jää ja tule laul». Kirjaniku sõnul on ta kirjutamisel saanud inspiratsiooni ajaloost, eelkõige Inglismaa kahe võimsa dünastia, Yorki ja Lancasteri vahelisest Rooside sõjast.

See sõjaline võimuvõitlus sai nimeks Rooside sõda, kuna Lancasteri vapil oli punane roos ja Yorki omal valge. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles