Saksa lennufirma piloodid filmisid pardameeskonna seksuaalvahekordasid (1)

Johanna Vahuri
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt illustratiivne
Pilt illustratiivne Foto: Vida Press

Euroopa üks suuri lennufirmasid Condor Airlines pidi oma pilootidele andma hoiatuse, sest väidetavalt filmisid viimased seksuaalvahekordasid ning levitasid neid nagu trofeesid.

Condor Airlines sai teada, et nende piloodid filmisid salaja stjuardesse seksuaalses vahekorras ning vahetasid filmilõike omavahel trofeedena, mistõttu tehti pilootidele hoiatus, et kui säärane levitamine ei lõppe, lastakse nad lahti või esitatakse kriminaalsüüdistus, vahendab news.com.au.

Lennufirma hoiatas, et selline tegevus võib olla kriminaalselt karistatav ning selle eest võib oodata kuni kaheaastane vanglakaristus.

«Me oleme oma töötajatele teinud selgeks, et meie organisatsioonis ei ole nii ebasobivale käitumisele kohta. Me võtame kõiki süüdistusi ja vääriti käitumisi väga tõsiselt ning uurime asja edasi, et kaitsta kõikide kolleegide huve,» sõnas lennufirma esindaja.

See ei ole ka esimene kord, kui piloodid jäävad sündsusetute tegudega vahele. Eelmisel aastal jõudsid British Airwaysini pildid, kus üks nende meespilootidest tõmbas jalga naiste sukad ja end kokpitis lennu ajal rahuldas.

Condor Airlinesil on briti omanikud, kuid selle kodujaam asub Saksamaal. Tööd alustas ettevõte juba 1956. aastal ning hetkel on selle sihtkohtade hulgas üle 80 paiga Euroopas, Aasias, Aafrikas, Ameerikas ja Kariibi mere saartel.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles