Beckhamite kuum võsuke jagas armsat pilti oma kuulsast tüdruksõbrast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brooklyn Beckham
Brooklyn Beckham Foto: SCANPIX

David ja Victoria Beckhami vanim poeg, 18-aastane Brooklyn Beckham jagas oma Instagramis pilti näitlejatar Chloe Moretzist, kellega nad on juba mitu korda lahku läinud, mis annab aluse kahtlustada, et paar on taas ühinenud.

Tõusev fotograaf ja 20-aastane näitlejanna kokku-lahku suhe kestis 2014. aastast kuni 2016. aastani, mil paar lahkuminekust teatas. Nüüd, ligi aasta hiljem on kuuldavasti noored taas vägagi sõbralikes suhetes.

Brooklyn Beckham ja Chloe Moretz
Brooklyn Beckham ja Chloe Moretz Foto: VALERIE MACON/AFP

Brooklyn näitas oma tundeid mitmes Instagrami postituses, milles Moretz märgitud on. Ühel mustvalgel fotol, millel neiu on tagantvaates, on Beckham kirjutanud: «Mõtlen temale xx» ning teisel vaatab noormees üksi  «Troonide mängu», ning selle kirjelduses seisab: «Need õhtud on mu lemmikud. Igatsen oma tüdrukut» 

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Ka Chloe on vihjamisi oma kiindumust avaldanud lisades Brooklynist pildi New Yorgis lakoonilise pealkirjaga: «8.27.17 NY». 

Foto: Instagram
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles