Naine oli 10 aastat suhtes sarimõrvariga: aimasin küll, et miski pole päris õige...

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Holly Eudy
Holly Eudy Foto: Inside Edition

Ameerika naine oli kümme aastat suhtes sarimõrvariga ja tal polnud sellest õrna aimugi.

Holly Eudy oli Todd Kohlheppiga koos kümme aastat, vahendab Inside Edition. «Ma aimasin, et miski polnud tema juures päris õige, kuid ma ei suutnud välja mõelda, mis see oli,» tunnistas Holly.

Lõuna-Carolinast pärit kinnisvaramaakler Todd Kohlhepp vahistati mullu novembris, kui tema konteinerist leiti röövitud ja ketistatud naine. Hiljem leiti tema maavaldustest mitu laipa.

Röövitud, ent ellu jäänud Kala Brown rääkis politseile, et Kohlhepp oli tapnud tema poiss-sõbra Charlie Carveri ja tegemist polnud ainukese ohvriga.

Todd Kohlhepp politseifotol / AFP / Scanpix
Todd Kohlhepp politseifotol / AFP / Scanpix Foto: HANDOUT/AFP

Kohlhepp tunnistas end süüdi seitsme inimese tapmises 13 aasta jooksul, millega ta vältis surmanuhtlust ja sai karistuseks seitse eluaegset vanglakaristust.

Eudy nimetas oma endise elukaaslasi kuritegusid õõvastavateks ja rõvedateks.  Kui Eudylt küsiti, mis talle mehe juures meeldis, vastas ta: «Ta pakkus mulle palju tähelepanu ja tekitas mulle tunde, et ma olen tähtis.»

Eudy sai ka teada, et temalt laenatud raha eest osteti kaubakonteiner, kus Kohlhepp hoidis kaks kuud vangis ja vägistas igapäevaselt Kala Browni.

Eudy sõnul ütles mees talle, et vajab konteinerit poevarude hoidmiseks. Kui Eudy metsa peidetud konteinerit vaatamas käis, ei näinud ta seal midagi kahlustäratavat - see oli täis konserve ja vett.

Eudy kohtus Kohlheppiga 2006. aasta, kolm aastat pärast seda, kui mees oli mõrvanud neli inimest.

Kui Browni haiglasse transporditi, ütles naine, et Kohlhepp plaanib tappa «tüdrukut nimega Holly». Eudy nentis, et pärast selle video vaatamist mõistis ta, et temast oleks võinud saada järgmine ohver. «Mul kukkus suu lahti, kui seda nägin,» tunnistas Eudy.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles