Ryanairi lennud on kaosest taastumas

Johanna Vahuri
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryanair
Ryanair Foto: Vida Press

Ryanair teavitas, et graafikutes tehtud vigade tõttu, jääb ära suur hulk lende. Kokku mõjutas lennufirma äpardus 315 000 reisijat, kuid nüüd on olukord taastumas.

«Me vabandame kõigi 315 000 kliendi ees, kelle lennud kuuenädalase perioodi jooksul septembris ja oktoobris tühistati. Enam kui 97 protsendile neist on pakutud asendust ning me kutsume üles ülejäänud kolme protsenti meiega ühendust võtma,» sõnas Ryanairi esindaja Kenny Jacobs.

Ta lisas, et Ryanairi täpsus on taas tõusnud 96 protsendini ning murekohtade lahendamiseks on võetud tööle suurem klienditeenindusmeeskond, kes aitab lahendada graafikuveast tekkinud probleeme.

18. septembril sai 315 000 klienti teavituse, et nende lend jääb ära. 24. septembriks oli reisijatele kokku pakutud rohkem kui 305 000 alternatiivset marsruuti või kantud raha tagasi. Praeguseks ei ole Ryanairiga veel ühendust võtnud kolm protsenti reisijatest ehk veidi vähem kui 10 000 inimest. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles