Kanal 2 «Suur komöödiaõhtu» alustab uut lõbusat vallutusretke juba homme!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suur komöödiaõhtu 3. hooaeg 1. saade
Suur komöödiaõhtu 3. hooaeg 1. saade Foto: Erlend Štaub

Homme, neljapäeva õhtul kell 20:00 astuvad esimest korda televaatajate ette „Suure komöödiaõhtu“ selle sügise tähed Piret Kalda, Peeter Oja, Kristel Aaslaid, Kristjan Kasearu, Kait Kall, Nele-Liis Vaiksoo ja Christopher Rajaveer. 

Kaks hooaega televaatajaid naerutanud Kanal 2 menusaade on värsket energiat ja väge täis, mille parimaks tõestuseks on kohe avasaates esitlusele tulevad sketšid ja ülesanded. Kes ei tahaks näha vanaema rollis Kristel Aaslaidu, lapsevanemaid Kristjan Kasearu ja Nele-Liis Vaiksood või pisipoisina käituvat Peeter Oja? Aga just sellisest sketšist saab homme „Suures komöödiaõhtus“ osa. Nagu ka külaskäigust perenõia kabinetti ja libauudistest, mida külastab kõige kõrgem jõud.

Vähemalt sama ootamatu ja üllatav on ka uus komöödiatähtede galerii. Kõik seitse näitlejat on loonud omanäolised naljakarakterid, kes sel sügisel asuvad „Suure komöödiaõhtu“ publikulemmiku tiitlit püüdma. Kui avahooajal viis võidukrooni koju Herbert Ving ja teist hooaega valitses Reet Pull, siis sel sügisel hakkavad teiste kõrval komöödiatähe tiitlit püüdma näiteks Põlvast pärit rekordimees, pealinna noorpoliitik ja Tartu teenekas õpetaja.  „Suure komöödiaõhtu“ saatejuht Tiit Sukk tutvustab kõiki seitset uut naljakangelast juba homme, selle sügise rahvalemmik selgub aga hooaja viimases saates hääletuse teel.

„Suur komöödiaõhtu“ alustab uut värvikat hooaega Kanal 2 ekraanil homme, neljapäeval kell 20:00

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles