TOP5: Eesti jõukamate naiste magusamat positsiooni troonib Jõhvist pärit eksmodell

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tatjana Liksutova
Tatjana Liksutova Foto: Peeter Langovits

Juba neljandat korda ilmuv Kroonika edukate TOP on kokku pannud nimekirja Eesti edukamatest naistest, mille eesotsa troonib juba aastaid Jõhvist pärit eksmodell Tatjana Liksutova. 

Tatjana Liksutova
Tatjana Liksutova Foto: Peeter Langovits

Rahvusvaheline kontsern Transgroup Invest AS, mis kuulub Tatjanale võrdselt koos Sergei Glinkaga. Konsolideeritud majandusaruande järgi oli Transgroup Investi eelmiste perioodide jaotamata kasum 109 miljonit eurot. 

Tiina Mõis
Tiina Mõis Foto: Andres Teiss

Teisele kohale maandus omaaegse Hansapanga üks tippjuhte Tiina Mõis, kes on mitmete Eesti ettetevõte nõukogude liige, näiteks LHV Pank, ja Baltika. 
Mõis kuulub ainuisikuliselt investeerimisega ja investeeringute haldamisega seotud ettevõttesse AS Genteel, Ettevõtte aastatega kogunenud jaotamata kasum on 35,8 miljonit eurot.

Meeli Leeman
Meeli Leeman Foto: Margus Ansu

Eesti lasterõivabrändi OÜ Lenne üks omanikke, Meeli Leeman sai viie aasta eest presidendilt ettevõtluse edendamise eest Valgetähe V teenetemärgi. Koos abikaasa Urmas Leemaniga iga rajatud OÜ Lenne tegutseb turul juba alates 1991 aastast ja firma aastatega kogunenud jaotamata kasum on 40,5 miljonit eurot.

Jaan Toots ja Eve Toots
Jaan Toots ja Eve Toots Foto: Erakogu

Jaan Tootsi värske abikaasa Eve Toots (neiupõlvenimega Kirs) on tubli ärinaine: peamiselt Lõuna-Eestis toimetav Eve kuulub AS Astri omanikeringi. Kinnisvara arendamisega seotud ettevõte aastatega kogunenud jaotamata kasum on 69, 2 miljonit eurot.

Reet Roos
Reet Roos Foto: Jörgen Norkroos / Õhtuleht

Poliitikas karjääri teinud Reet Roosil on osalus mitmetes Baltikumi turul tegutsevates reklaami- ja meediaagentuurides. Reedaga seotud OÜ RR Valduse jaotamata kasum on 7,8 miljonit eurot. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles