Jane Fonda pandi Robert Redfordi silme all piinlikusse olukorda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jane Fonda ja Robert Redford
Jane Fonda ja Robert Redford Foto: FILIPPO MONTEFORTE/AFP

Suurepärase välimusega 79-aastane Jane Fonda pandi teleintervjuus küllaltki veidrasse olukorda kui reporter Megyn Kelly küsis tema käest Robert Redfordi juuresolekul iluoperatsioonide kohta. 

Fonda ja Redford olid saates Megyn Kelly Today tutvustamas oma uut Netflixi filmi «Our Souls at Night», mis linastub 29. septembril, aga reporter viis jutu hoopis muule teemale küsides Fondalt ilulõikuste kohta, vahendab People

«Sa oled tunnistanud, et oled lasknud end kohendada ning sa näed suurepärane välja. Miks oled sa aga öelnud, et sa pole selle üle uhke,» uuris Kelly Fondalt otsekoheselt. Kahekordne Oscari võitja oli küsimusest silmnähtavalt šokeeritud ja küsis omakorda ärritunult: «Kas me tõesti tahame sellest praegu rääkida?»

Jane Fonda Megyn Kelly saates
Jane Fonda Megyn Kelly saates Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Kelly püüdis olukorrast küll välja tulla kiites Fonda erakordselt head välimust, mille peale staar vastas kerge torkega: «Hea suhtumine, hea rüht, enese eest hoolitsemine. Aga las ma parem jutustan, miks ma armastan meie filmi «Our Souls at Night» kui et räägin ilukirurgiast.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles