TFW 2017/ Mammu Couture katab Tallinn Fashion Weeki moelava pärliterohke kleidimerega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Uhkete printsessikleitide poolest tuntud Mammu Couture esitleb Tallinn Fashion Weekil uut kollektsiooni ning toob ka seekord publiku ette vapustava kleidimere, mis on täis glmauuri, elegantsust ja sensuaalsust. Kollektsioon koosneb paljuski vaid eksklusiivsetest ainueksemplaridest ning sisaldab nii lühikesi kui ka maani kleite, pakkudes seega sobilikku rõivastust igaks pidulikuks ja säravaks hetkeks.

Suurem osa kleitide põhikangastest on loodud käsitööna väikestest kangadetailidest ning on unikaalsed. Kollektsioonis kohtab veel ka lilli, pärleid, pitsi, sametit, sulgi ja loomulikult tülli. Valikust ei puudu ka Mammu Couture'ile signatuuriks saanud kohevad seelikud, taljesse töödeldud kleidid ning klassikalised naiselikud siluetid. Rõivabränd Mammu Couture alustas esimeste kleidikatsetustega 2015. aastal ningjuba 2016. aasta kevadel astus bränd üles Tallinn Fashion Weekil. Mammu Couture on kiiresti naiste südamesse hiilinud ning kogunud tuntust taljesse töödeldud lõigete, puhvis varrukate ja kohevate seelikutega, mis on saanud disainer Maria Tammeoru loomingule omaseks signature look'iks. Kollektsioonid lummavad vaatajaid õhulise tülli, pärlite ja eksklusiivse käsitööpitsiga kaunistatud pidulike kleitidega ning on loodud tänapäeva naisele, kes soovib nautida naiseks olemist ja armastab kanda ajatult elegantseid rõivaid.Mammu Couture'i värskeim kollektsioon jõuab Tallinn Fashion Weeki moelavale neljapäeval, 12. oktoobril kell 18.00 Vaba Laval toimuval etendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles