Lauri Pedaja Kanal2 peost: nii see kaine september läbi saigi! (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Pedaja
Lauri Pedaja Foto: Instagram

Eile toimunud meeleolukal Kanal2 sünnipäeval viibis ka juuksur ja näitleja Lauri Pedaja, kes julge külalisena avaldas arvamust peol toimuva kohta sotsiaalmeediakanalis Instagram: 

«Kanal2 sünnipäevapidu. Iga aasta sama jama(vist) Kui peole jõuad siis kõik on väga viisakad ja vaoshoitud. Keegi jumala eest ei julge otsa vaadata ega tere öelda. Kirutakse oma pundis, et see aasta on pidu ikka igavam ja jamam kui eelnevatel aastatel. Toidulaud on väikseks jäänud ja artistid ei lahtuta laval piisavalt meelt. Pakutakse kala ja noorematele inimestele tundmatu soundi ja olemisega 90’ndate artisti. 
Paar korda tulevad mõned naisterahvad oma pehme mikriga küsima arusaamatuid ja üldse mitte teemakohaseid küsimusi: kus pruut on, mis värvi trussikuid kannad ja keda valid kohalikel valimistel.?!?!? Kõik see on nagu natukene ebamugav ja puine. Siis aga avastatakse, et lahja alkohol on tasuta ja hakkab kummutamine pihta. Tõmmatakse ennast megarihmaks ja see sama rihm lastakse kōvasti lõdvemaks. Tsausid ja teresid lendab igasse ilmakaard. Kõik on äkki nii julged ja sõbralikud. Ei jõua ära kuulata neid ümberjutustusi sarjadest ja saadetest, kiituseid ja komplimente. Lõpuks oled otsapidi kodus tagasi, kuna kell 2.30 pandi muusika kinni ja tuled pôlema. Maandud pruudi kaissu sulged rahulikult silmad ja uinud. Kuid siis äkki hakkab kiire...kähku WC’sse. Võtab ikka rahulikult aega ja suhestub tolle kauni portselanist valge potiga. Väljutab selle tasuta õlle kenasti suu kaudu ühisrinusesse ja magama tagasi. Hommikul ärgates on näol naeratus ja rinnal kuivanud oksetriip. Küll oli ikka vahva pidu. Kui järgmine aasta kutsutakse siis lähen ikka uuesti ja kordan oma mustrit. Nii see kaine september läbi saigi.»
 

Kanal2 sünnipäevapidu. Iga aasta sama jama(vist) Kui peole jôuad siis kôik on väga viisakad ja vaoshoitud.Keegi jumala eest ei julge otsa vaadata ega tere öelda. Kirutakse oma pundis, et see aasta on pidu ikka igavam ja jamam kui eelnevatel aastatel. Toidulaud on väikseks jäänud ja artistid ei lahtuta laval piisavalt meelt. Pakutakse kala ja noorematele inimestele tundmatu soundi ja olemisega 90’ndate artisti. Paar korda tulevad môned naisterahvad oma pehme mikriga küsima arusaamatuid ja üldse mitte teemakohaseid küsimusi: kus pruut on,mis värvi trussikuid kannad ja keda valid kohalikel valimistel.?!?!? Kôik see on nagu natukene ebamugav ja puine. Siis aga avastatakse, et lahja alkohol on tasuta ja hakkab kummutamine pihta. Tômmatakse ennast megarihmaks ja see sama rihm lastakse kōvasti lõdvemaks. Tsausid ja teresid lendab igasse ilmakaard. Kôik on äkki nii julged ja sôbralikud. Ei jôua ära kuulata neid ûmberjutustusi sarjadest ja saadetest, kiituseid ja komplimente. Lôpuks oled otsapidi kodus tagasi, kuna kell 2.30 pandi muusika kinni ja tuled pôlema. Maandud pruudi kaissu sulged rahulikult silmad ja uinud. Kuid siis äkki hakkab kiire...kähku WC’sse. Vötab ikka rahulikult aega ja suhestub tolle kauni portselanist valge potiga. Väljutab selle tasuta ôlle kenasti suu kaudu ühisrinusesse ja magama tagasi. Hommikul ârgates on näol naeratus ja rinnal kuivanud oksetriip. Kûll oli ikka vahva pidu. Kui järgmine aasta kutsutakse siis lähen ikka uuesti ja kordan oma mustrit. Nii see kaine september läbi saigi

A post shared by Lauri Pedaja (@lauripedaja) on

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles