TFW 2017/ Piret Kuresaare uut kollektsiooni läbivad põnevad mustrivõnked ja põhjamaine kargus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sügisese Tallinn Fashion Weeki viimasel päeval jõuab lavale rõivabrändi Piret Kuresaar värskeim kollektsioon, mis on inspireeritud Christian Diori 1954. aasta loomingust ning milles on tunda nii Jackson Pollocki ekspressionistlikke mustrivõnkeid kui ka Yohji Yamamotole omast kargust.

Piret Kuresaare sügistalvine kollektsioon kannab nime "NO21" ning selle loomisel on mängitud erinevates tehnikates kõrgkvaliteediliste villaste kangastega, kašmiirist kuni vildini. Villast kangast, mis on põhjamaiselt kargele kliimavööndile igati sobilik, täiendavad ka naturaalsest siidist ja puuvillasest kangast loodud kleidid, seelikud ning mantlid.

Piret Kuresaar on Eesti disainrõivaste bränd, mille loojaks on moedisainer Piret Kuresaar, kes lõpetas Eesti Kunstiakadeemia moekunsti eriala 1986. aastal. Aastail 1992-2013 tegeles moefirma individuaaltellimuste ja rõivaste modelleerimisega Skandinaavia rõivabrändidele. Aastal 2014 liitus moemajaga Hanna Kuresaar, kelle eestvedamisel loodi oma kaubamärk nimega Piret Kuresaar.

Rõivabrändi tugevuseks on pikaajaline kogemus disainis, modelleerimises ja tootmises ning tänu väikestele partiidele ja kliendilähedusele on säilinud brändi eksklusiivsus.

Piret Kuresaare värskeim looming jõuab Tallinn Fashion Weeki moelavale laupäeval, 14. oktoobril kell 18.00 Vaba Laval toimuval etendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles