Kuula: Ewert and the Two Dragonsi koostöös Brainstormiga ilmunud lugu teeb halli sügispäeva päikselisemaks

Irene Kivi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ewert and the Two Dragons ja Brainstorm
Ewert and the Two Dragons ja Brainstorm Foto: Pressimaterjal

Ewert and The Two Dragons on koos Brainstormiga valmis saanud uhiuue palaga «We Wait For The Light», mille tantsulisus muudab need vihamsed ja tumedad sügispäevad vähe päikselisemaks. 

Veidi üle aasta on möödunud hetkest, kui Renars Kaupers (BrainStorm) ja Evert Sundja (Ewert and the Two Dragons) sulgesid ennast Renarsi kööki ja asusid tööle uue loo kallal. Tänaseks on lugu aitanud kirjutada seitse kaasautorit, lisaks esialgsele kahele köögis viibijale. Selle tulemusena on sündinud kahe suurima Baltikumi bändi ühissingel - «We wait for the light».

Pärast demo valmimist, salvestati lugu Tallinnas, kus helirežisööriks oli noor andekas produtsent, Sander Mölder ning mille käigus sai lugu endale uue meloodilise kõla. Hiljem aitasid loo õpetada Rootsi produtsendid Povel Olsson ja David Larson..

Evert kommenteerib koostööd: «Veidi üle aasta tagasi sain ma kõne tundmatult numbrilt. Tuli välja, et see oli Renars Kaupers Brainstormist, kes helistas. Tal oli plaan kirjutada koos lugu, seega seda me tegime ja alustasime koos jämmimist. Ja tulemuseks on see lugu - kena ja lihtne pop-lugu, millel suve tunnet juures. Heliliselt kindlasti erinevam varasasemast, mida Draakonid teinud on, samas tegemist on koostööga, seega usun, et selle võib meile andestada.»

Kuula meie lõunanaabritega koostöös valminud lugu SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles