Mees jättis kihlatu 11 päevaks vanni lõksu, saades süüdistuse tapmises

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naine vannis
Naine vannis Foto: Panther Media/Scanpix

Saksamaal Münsteris jättis mees oma kihlatu 11 päevaks vanni lõksu, naine suri ja mees pidi nüüd selle tõttu kohtu ette astuma.

Prokuröride sõnul ei aidanud 59-aastane Günther S oma elukaaslast, 48-aastast Simone W-d, vaid lasi naisel rohkem kui ühe nädala enne ta surma piinelda, edastab iltalehti.fi. 

Prokurör Martin Botzenhardti teatel jäi naise jalg vee äravooluavasse kinni ja naine ei saanud selle tõttu vannist välja. Ta ei ulatunud ka veekraanini, et puhast vett juua saada, kannatades veepuuduse all. 

Günther ei üritanud naist aidata ega kutsunud ka päästetöötajaid, kes oleksid ta vannilõksust välja aidanud.

Juhtum leidis aset juunis ja siis kirjutas Saksa meedia, et naine sai jahenenud vannivees päevi olles nii hüpotermia kui kopsupõletiku, mis talle lõpuks surma tõi. Kinnitamata andmetel oli naisel ka kehakaaluprobleem, oma 160 sentimeetrise pikkuse juures oli ta kaalunud üle 100 kilogrammi.

Mees teatas politseile naise surmast kaks päeva pärast ta suremist. Politseinikud leidsid vannist naise surnukeha, naise varvas oli vee äravoolu augus kinni ja ta nahk oli lillakat värvi, olles viiteks, et tal oli millalgi hüpotermia tekkinud.

Prokuröri teatel väitis Günther, et ta kihlatu tahtis teha enesetappu, kuid hiljem muutis oma tunnistust, et naine ei soovinud vanni lõksu jäädes tema abi ja ta ei pakkunudki seda enam, vaid jättis naise rahule.

Naise sõprade teatel mees valetas ja tahtis naisest vabaneda. Mees oli naisesse suhtunud üleolevalt, olles temas suhtes vägivaldne ja armukade, kuid naine ei jätnud teda maha, kuna kartis üksinda jääda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles