Kohutav photoshop: Kylie Minogue jäi haledalt vahele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Australian singer Kylie Minogue poses during a photocall for the Lancome 80th anniversary party during the Haute Couture fashion week in Paris, France, Tuesday, July 7, 2015. (AP Photo/Kamil Zihnioglu)
Australian singer Kylie Minogue poses during a photocall for the Lancome 80th anniversary party during the Haute Couture fashion week in Paris, France, Tuesday, July 7, 2015. (AP Photo/Kamil Zihnioglu) Foto: Kamil Zihnioglu/AP

49-aastane Austraalia popstaar Kylie Minogue postitas Instagramis pildi, mis annab aimu tema 2018. aasta kalendri sisust. Paljud fännid on aga asunud diivat kritiseerima, sest arvatakse, et pilti on tugevalt kohendatud ja seda just mitte kõige professionaalsemalt. 

Pisikestes paljastavates püksikutes meela näoga lauljanna selja taga on nimelt märgata, et valged seinad on veidralt laines ja moondunud ning tooli jalast oleks justkui tükk puudu, mis laseb arvata, et fotot on küllaltki robustselt redigeeritud.

Kylie Minogue
Kylie Minogue Foto: Instagram

Hoolimata sellest, et paljud fännid kiitsid suurepärase välimusega naise ilu, ei suutnud sama paljud või rohkemadki vaikida ja ärgitasid staari vägagi märgatavaid vigu parandama. 

Photoshop on staaride seas väga levinud ja tihti ei saa vaataja sellest arugi. Aeg-ajalt tuleb kohendamine aga ilmsiks. Enamasti siis, kui tehakse ilmselgeid prohmakaid. Varasemalt on piltide liigses töötlemises süüdistatud ka näiteks selliseid staare nagu Beyoncé, Mariah Carey ja Lady Gaga. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles