Tõeline pale: Carrie Bradshaw on päriselus täielik mõrd ja karakterina hoor!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sarah Jessica Parker on valget pruutkleiti kandnud korduvalt, aga mitte oma pulmas. Sel pildil on ta Carrie filmist "Seks ja Linn".
Sarah Jessica Parker on valget pruutkleiti kandnud korduvalt, aga mitte oma pulmas. Sel pildil on ta Carrie filmist "Seks ja Linn". Foto: /SCANPIX

Eelmisel nädalal hakkasid levima kuulujutud, et «Seksi ja linna» kolmas film jääb ära, sest Samantha Jonesi kehastanud Kim Cattrallil olevat olnud liigasuured nõudmised. Kuulujuttudele valas õli tulle ka Carrie Bradshaw'd mänginud Sarah Jessica Parkeri kommentaar, kus ta ütles, et tal on väga kahju, et film ära jääb ning nad neljakesi taas kokku ei saa saada. 

Nende juttude peale läks Kim Cattrall Pierce Morgani saatesse «Life Stories», milles antud intervjuus eitas naine süüdistusi ja teatas, et ütles filmile ammu ei.

Sarah Jessica Parker ja Kim Cattrall 2010. aasta juunis Tokyos "Seks ja linn 2" esilinastusel / Michael Caronna / Reuters / Scanpix
Sarah Jessica Parker ja Kim Cattrall 2010. aasta juunis Tokyos "Seks ja linn 2" esilinastusel / Michael Caronna / Reuters / Scanpix Foto: Michael Caronna / Reuters / Scanpix

«On lausa hämmastav, et minust kirjutatakse nii negatiivselt asja tõttu, millele olen peaaegu aasta aega ei öelnud,» rääkis Kim, et ta keeldus 3. filmi tegemast juba 2016. aastal. 

«Ja selles süüdistan ma «Seksi ja linna» tegijaid ja näitlejaid - eriti Sarah Jessica Parkerit, kes oleks võinud kenamini käituda. Ma arvan tõesti, et ta oleks võinud kenamini käituda,» sõnas pettunud Kim. 

Tuleb välja, et malbe olemisega Carrie Bradshaw'd mänginud Sarah Jessica Parker ei olegi tegelikult nii süütu olemisega, kui tundub, vaid talle meeldib draamat tehaa ja vett segada. 

Noored ja edukad suurlinnanaised hittsarjast «Seks ja linn»
Noored ja edukad suurlinnanaised hittsarjast «Seks ja linn» Foto: Reuters / Scanpix

Juba 2014. aastal kui spekuleeriti, kas menufilm saab kolmanda järje, rääkis Mr. Bigi mänginud Chris Noth Austraalia väljaandele, et tema arvates oli Carrie paras mõrd. 

Näitleja sõnul püüdis Carrie vastupidiselt alati näida sellena, kes ta tegelikult ei olnud. «Big oli alati aus — ta ei petnud kunagi Carrie’t. See suhe lihtsalt ei toiminud ning Big lihtsalt abiellus vahepeal, samal ajal kui Carrie oma eluga edasi läks. Ja kui palju mehi tal üldse kokku oli? Ta oli täielik hoor!» hüüatas näitleja naerdes. «See on väärarvamus, et Carrie oli selle suhte ohver. See ei ole tõsi — ta oli tugev ja tark naine!»

Kristin Davis, Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker ja Chris Noth filmi «Seks ja linn» võtetel
Kristin Davis, Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker ja Chris Noth filmi «Seks ja linn» võtetel Foto: Reuters / Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles