Värvikas galerii: Viru hotell avas Eesti 100. juubelile pühendatud kabareehooaja

, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile, 6. oktoobril avati Viru hotelli restoranis Merineitsi revüülavastusega «Forever Young» uus kabareehooaeg. Eesti 100. juubelile pühendatud etendused toimuvad igal nädalalõpul kuni 2018. aasta kevadeni. Laval astuvad üles Eesti Tantsuagentuuri tantsijad ning lauljad Nele-Liis Vaiksoo või Kristiina Renser, Irina Haak ning Kalle Sepp või Bert Pringi.

Viru hotelli kabaree on täna ainus Eestis statsionaarselt tegutsev kabaree. Tantsulist programmi täiendab glamuurne kolmekäiguline õhtusöök. Õhtu külalisi teenindavad köögis 6 kokka ning 20 ettekandjat saalis, laval astub ülesse 13 artisti, sh. laulusolistid Nele-Liis Vaiksoo või Kristiina Renser, Irina Haak ning Kalle Sepp või Bert Pringi.

Vaatemängulise show&dinner etenduse eestvadajateks on Merineitsi restorani juht ja peakokk Margus Tammpere ja Eesti Tantsuagentuuri stsenarist-lavastaja Kristjan Kurm.

Vaata galeriid ning saa teada, mis toimus värvika ja luksusliku kabareehooaja avaüritusel!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles