Valge Maja Ivana Trumpile: on vaid üks esileedi ja see ei ole sina

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivana Trump (vasakul) ja Melania Trump
Ivana Trump (vasakul) ja Melania Trump Foto: Dave Kotinsky/AFP/Scanpix

USA presidendi Donald Trumpi esimene naine Ivana Trump teatas, et tema on tegelik esileedi, mitte Melania Trump.

Valge Maja edastas 68-aastasele Ivana Trumpile sõnumi, et on vaid üks esileedi ja see on 47-aastane Melania Trump, mitte tema, teatab The Guardian.

Donald ja Melania Trump
Donald ja Melania Trump Foto: MARK WILSON/AFP/SCANPIX

Sellest sõnasõjast haarasid kinni mitmed USA väljaanded, mis hakkasid spekuleerima, et mis tegelikult toimub Trumpide perekonnas ning milline on Donald Trumpi esimese ja kolmanda naise läbisaamine.

Ivana Trump (vasakul) ja Melania Trump
Ivana Trump (vasakul) ja Melania Trump Foto: Dave Kotinsky/AFP/Scanpix

Valge Maja teatas Ivana Trumpile: «Melania Trump on teinud poja Barroni ja presidendi jaoks Valgest Majast kodu. Melania Trumpile meeldib Washingtonis elada ja tal on au olla USA esileedi. Ta kasutab oma staatust, et aidata lapsi, mitte müüa raamatuid. Teie kui eksnaise sõnumis ei ole sisu, vaid tahate selle kaudu odavat kuulsust,» teatas Melania Trumpi pressiesindaja Stephanie Grisham.

USA meedia on spekuleerinud alates Donald Trumpi saamisest USA presidendiks selle aasta alguses, kas ta naine Melania Trump tahab ikka elada Washingtonis Valges Majas ja kas ta suudab esileedi rolliga hakkama saada või saab tegelikuks esileediks hoopis Trumpi tütar Ivanka Trump.

Ivanka Trump
Ivanka Trump Foto: Paul Morigi/AFP/Scanpix

Ivana Trump esines telekanali ABC hommikusaates «Good Morning America» ja teatas, et ta helistab üks kord nädalas Donald Trumpile, kuid mitte otse, kuna ta võib presidendi praeguses kaasas armukadedust tekitada.

«Valges Majas on ka Melania ja ma ei taha probleeme tekitada, olles Trumpi esimene naine. Tegelikult olen ikkagi mina esileedi, eks?» teatas Ivana Trump saates.

Ivana Trump
Ivana Trump Foto: MAVRIXONLINE.COM/MAVRIXONLINE.COM/Scanpix

Ivana Trump reklaamib oma uut raamatut «Raising Trump», mis räägib Donald Trumpist, nende kolmest lapsest, Ericust, Donald Jr ja Ivankast ning abielust.

Ivana ja Donald Trump olid abielus 1977  kuni 1992.

Donald ja Ivana Trump 1997. aastal
Donald ja Ivana Trump 1997. aastal Foto: © Mike Blake / Reuters/REUTERS/scanpix

Ivana Trump, kes on pärit endisest Tšehhoslovakkiast, võttis sõna ka migratsiooniteemal: «Olen ka ise sisserännanu ning Donald kavatseb migrantide vastu müüri. Mind sisserändajad ei häiri, samuti mitte müür, sest saan aru, et presidendina peab ta oma riiki kaitsma». 

Donald ja Melania Trump / KEVIN LAMARQUE/REUTERS/Scanpix
Donald ja Melania Trump / KEVIN LAMARQUE/REUTERS/Scanpix Foto: KEVIN LAMARQUE/Reuters/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles