Video: triatleet kaotas lõgismao tõttu elu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triatleet Daniel Hohs
Triatleet Daniel Hohs Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Ameeriklasest triatleet, kes treenis möödunud pühapäeval Colorados Goldenis Mount Galbraithi treeningurajal, sattus kokku mürgise lõgismaoga, kes teda ründas.

Parameedikute teatel sai 31-aastane Daniel Hohs surmavalt vigastada kui oli treeningurada jõudnud läbida vaid ühe miili (1,6 kilomeetrit), edastab msn.com.

Lõgismadu
Lõgismadu Foto: YURI CORTEZ/AFP/Scanpix

Pärast maorünnakut jõudis mees päästeteenistusse helistada, kuid siis kaotas teadvuse. Ta transporditi Colorado Lakewoodi haiglasse, kus ta elustamine ei õnnestunud ja arstid konstanteerisid ta surma. 

Colorado Jeffersoni maakonna kohtuarsti teatel juhtumit uuritakse, sest surma asjaolud ei ole lõpuni selged.

Hohs kolis Goldenisse Steamboat Springsist, kuna mäestikualal olid paremad treeningutingimused. Ta läbis oma esimese Ironmani triatloni 2014. aasta augustis Kentuckys.

Triatleet Daniel Hohs
Triatleet Daniel Hohs Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Sõbra ja treeningukaaslase Health Gollnicki teatel oli Daniel suurepärane ja energiline sportlane, kes nautis võistlusi.

Hohs kirjutas 2014. aastal meediasse jõudnud essee, et ta hakkas vastupidavust nõudva spordiala triatloniga tegelema oma haiguse, bipolaarse häire tõttu ja sport aitas teda.

«Vastupidavussport on aidanud mul haigusega toime tulla ja parandanud minu elukvaliteeti. Olen saanud hakkama sellega, mida varem pidasin võimatuks,» teatas sportlane mõni aasta tagasi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles