Hollywoodi seksuaalse ahistamise skandaal laieneb, nüüd süüdistatakse ka Ben Affleckit (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ben Affleck
Ben Affleck Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS/Scanppix

Möödunud nädalal lahvatas seksuaalse ahistamisskandaal produtsendi Harvey Weinsteini ümber, kuna rohkem kui kümme tuntud näitlejannat süüdistavad teda vägistamises ja seksuaalses ahistamises.

Ben Affleck, keda tuntakse kui Harvey sõpra, teatas, et teda vihastavad jultunud süüdistused produtsendi aadressil, sattudes kohe näitlejannade kriitika alla, et ta üritab Weinsteini kaitsta, edastab Daily Mail.

Harvey Weinstein
Harvey Weinstein Foto: MIKE BLAKE/REUTERS

Affleck teatas siiski mõni aeg hiljem: «Mind teeb kurvaks ja vihaseks, et mees, kellega ma koostööd tegin, kasutas ära oma positsiooni, et naisi endaga seksima sundida ja nendega manipuleerida. Peame pingutama, et tulevikus midagi sellist ei korduks ja võimaldama naistele rohkem juhirolli».

Weinstein aitas 1997. aastal Ben Affleckil ja Matt Damonil tuua ekraanile nende orginaalkäsikirja järgi tehtud filmi «Good Will Hunting».

Kaader filmist «Good Will Hunting» (1997) Pildil Matt Damon (paremal) ja Ben Affleck
Kaader filmist «Good Will Hunting» (1997) Pildil Matt Damon (paremal) ja Ben Affleck Foto: CAP/KFS/Image supplied by Capital Pictures/Scanpix
Kaader filmist «Good Will Hunting» (1997). Pildil Matt Damon (vasakul) ja Ben Affleck / CAP/KFS/Image supplied by Capital Pictures/Scanpix
Kaader filmist «Good Will Hunting» (1997). Pildil Matt Damon (vasakul) ja Ben Affleck / CAP/KFS/Image supplied by Capital Pictures/Scanpix Foto: CAP/KFS/Image supplied by Capital Pictures

Näitlejanna Hilarie Burton teatas eile, et Afflecki ennast saab samuti seksuaalses ahistamises süüdistada, sest tal oli Affleckiga ebameeldiv seksuaalse alatooniga kokkupuude 2003. aastal, kui ta oli 21-aastane.  

Hilarie Burton nooremas eas
Hilarie Burton nooremas eas Foto: XLNY/c/Scanpix

Twitterisse ilmus palju Weinsteini ja Afflecki teemalisi kirjutisi, millest ühes öeldi, et Affleck peaks oma suu kinni hoidma, sest ka tema ei ole patust puhas.

Ben Affleck
Ben Affleck Foto: xposurephotos.com / Scanpix

«Kõik mäletavad 2003. aastast juhtumit, milles Ben Affleck haaras MTV saates «Total Request Live» saatejuhi Hilarie Burtoni rinnast. Kõik on selle unustanud,» teatas kirjutaja.

Hilarie Burton vastas, et tema kui ohver ei ole seda unustanud.

Jeffrey Dean Morgan ja Hilarie Burton / MARIO ANZUONI/REUTERS/Scanpix
Jeffrey Dean Morgan ja Hilarie Burton / MARIO ANZUONI/REUTERS/Scanpix Foto: MARIO ANZUONI/Reuters/Scanpix

«Olin 2003. aastal 21-aastane saatejuht, kui Ben Afleck minu juhitud saates osales. See kohtumine ei olnud just kõige meeldivam. Toetan kolleege, kes julgesid Weinsteini ahistamisjuhtumid paljastada,» teatas näitlejanna.

35-aastane Hilarie Burton on abielus seriaali «Walking Dead» («Elavad surnud») näitleja, 51-aastase Jeffrey Dean Morganiga, neil on üks laps.  

Hilarie Burton ja Jeffrey Dean Morgan
Hilarie Burton ja Jeffrey Dean Morgan Foto: Faye Sadou/ADM/Capital Pictures/FS/ADM/Capital Pictures/Scanpix

Ben Afflecki venda Casey Affleckit on samuti süüdistatud seksuaalses ahistamises ja paljusid häiris, et ta sai sel aastal meespeaosatäitja Oscari  rolli eest filmis «Manchester By the Sea».

Casey Affleck / Lucas Jackson/Reuters/Scanpix
Casey Affleck / Lucas Jackson/Reuters/Scanpix Foto: LUCAS JACKSON/Reuters/Scanpix
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles