Prooviabielu-Liisa ema sõimab kaaskodanikke: sina tõmba uttu, tropp

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisa Kuusmaa koos ema Merle Kuusmaaga
Liisa Kuusmaa koos ema Merle Kuusmaaga Foto: Elu24.ee fotomontaaž

Sotsiaalmeedia kihab «Prooviabielust» tuntud Liisa rasedusuudise peale. Enamus kirjutajaid muretseb, kas tõsielustaari tulevik ikka on heades kätes, kuivõrd hiljaaegu sai selgeks Liisa uue elukaaslase must minevik. Liisa Kuusmaa ema Merle Kuusmaa on astunud tütre kaitseks sõtta. 

Liisa ema Merle Kuusmaa vastab pea kõigile tütre valikut kritiseerivatele. Teiste seas kodanikule nimega Madis: «Sina tõmba üldse uttu, mina jälle kuulsin, et armastad lillat värvi, saadan uudise laiali või?» ähvardab Merle. 

Foto: Screenshot Elu24 Facebooki lehelt

Teisele muretsevale kaaskodanikule, kes avaldab arvamust, et tulevasel lapsel ei saa Liisa väljavalitu juures turvalist elu olla, annab ema Merle järgmise vastulöögi: «Mis sa vadistad? Mis kahju saab sul olla, kui ei tunnegi neid? Kirjutad vaid kommentaare, sul endal mingi kuulsusevajadus - mine superstaari saatesse, tropp.»

Foto: Screenshot Elu24 Facebooki lehelt

Lõpetuseks kirjutab viitab ema-Merle kommentaariumis tegutsevatele inimestele: «Issanda loomaaed on siin tõesti kirju.»

LOE LISAKS: «Prooviabielu-Liisa on lapseootel» 
LOE LISAKS: «Prooviabielu-Liisa elukaaslane peksis kassi surnuks» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles