Kirsti Timmer Rõivase skandaalist: täiskasvanud naine ei saa suudlemisest traumat (32)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirsti Timmer
Kirsti Timmer Foto: Erakogu

Teletöötaja Kirsti Timmer avaldab nördimust, et Taavi Rõivas on hukka mõistetud. «Kive loopigu need, kes kunagi ühelgi peol vindusena ühtki rumalust poleks teinud. Tunnistan, mina olen küll elus teinud asju, mille pärast hiljem endal piinlik. Ausõna,» kirjutab Timmer oma sotsiaalmeediapostituses. 

«Tuleb välja, et Eesti inimesed on kõik nii ontlikud, nagu kloostris elaks. Eksimatud. Pühakud lausa,» kirjutab Kirsti viidates moraalijüngrite sõnavõttudele seoses skandaali sattunud poliitik Taavi Rõivasega.  

Ta jätkab: «Ma küll ei olnud seal peol, ei näinud toimuvat pealt, aga täiskasvanud inimesed... ei usu, et «inglikest» ahistama hakati. Kui naisterahvas tunnistab, et sõnad ei tahtnud suust tulla ( no oli vist ka pidune), siis andke mulle andeks...ei usu, et keset pidu külmkapi taga kedagi vägistama hakati.» 

«Vahel läheb «ulakaks», vahel ei saada huumorist aru, vahel keegi solvub, aga me oleme inimesed. Ka riigimehed on inimesed ja inimesed eksivad, teevad vigu, see teebki meist inimesed. Keegi ei saanud ju kannatada. Kui suudeldi kedagi, kes oli ise võõras seltskonnas, no halloo, ei tehtud füüsiliselt haiget. Täiskasvanud naine ei saa suudlemisest traumat! Ei toimunud tänaval ootamatut rünnakut. Kui lähed ikka tantsima ja asi viib edasi, ju siis saadad ikka ise signaale välja. Ei usu muid variante. Sorry,» kirjutab Kirsti Rõivase kaitseks. 

«Kõige lihtsam on hukka mõista, mulle meeldib siiski üritada inimesi mõista,» kirjutab Kirsti ja lisab, et tema kive ei viska. «Tunnistan, et mul on hetkel Taavi Rõivasest kahju. Verejanuliselt tagasiastumist ei poolda. Ju siis olen eestlaste jaoks liiga rikutud mõttemaailmaga,» lõpetab Kirsti oma postituse. 

Kommentaarid (32)
Copy
Tagasi üles