Galerii: Senscience & i.color kokteiliõhtu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.


Ultratrendikas Senscience & i.color kokteiliõhtu toimus teisipäeval 26. aprillil Kivilaine OÜ koolituskeskuses Tartu mnt 80D.


Kohal oli Senscience & i.color esindaja Marion Voermans Hollandist, i.color´i kevadisi värvitrende näitasid Duglas & Bauman salongi juuksestilistide tähtede tiim: Ly Duglas, Raivo Ploom, Janar Pungar ja Katrin Raigla. Modellid riietas Gowri ja Liina Stein.

Suurejoonelist lavashow´d oli tulnud vaatama kogu Eesti juuksurisalongide tipp, kaasa arvatud Priidu Allandi Hair House´ist, Karel Oja Fashion Hair´ist ja tulevane staarjuuksur, Martin Saare väljavalitu Kati Vaikre.

Juuksetrenid on loodud Ly Duglase ja Duglas&Bauman juuksurisalongi stilistide poolt. Lava koreograafia  autor Alice Aleksandridi.

Laval esitati 13 erinevat lõikuse-, värvi- ja soengutrendi, kasutades i.color kõrgkvaliteetseid juuksevärve, Senscience juuksehooldus- ja viimistlustooteid.

Duglas&Bauman kevadised juuksekollektsiooni moesuunad on julged, kirgasvasksetest juuksetoonidest kuni mahe-õrnade karamellblondideni.

Kvaliteetne läikiv juuksevärv on komplimendiks trendikale lõikusele, juuksemoega tuuakse välja iga erineva persooni isikupära.

Täidlased ja intensiivsed juuksetoonid rõhutavad julget natuuri, samas kui karamellpehmed pastelltoonid toovad esile õrna ja hapra naiselikkuse, kirkad vasktoonid aga sümboliseerivad salapära.
 
Erilseks aktsendiks Duglas&Bauman kevadkollektsioonis on ülitrendikad meesmodellide lõikused ja värvid. Meeste  mood muutub aina julgemaks, jõulisemaks, populariseerub lisaks moekale lõikusele ka juuksevärviga mängimine.

Võtmesõnaks on juuksestiili sobivus, tuues selliselt esile erilise ja personaalse isikupära.

Moes on klassikaline mehelikkus!

Duglas&Bauman meestelõikuse kollektsioon on inspireeritud salongi meesklientide soovidest. Selget kasvutrendi on märgata juuste värvimises. Trendikas ja silmatorkavalt hoolitsetud esmamulje avab nii mõnegi ukse!

Duglas&Bauman juuksurisalongides töötavad erinevate kvalifikatsioonidega meistrid. Nende eripäraks on eriti arvukas kõrgelt koolitatud stilistide tuumik.

Vaata mahukat pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles