Urmas Sõõrumaa Taavi Rõivase skandaalist: igal kepil on kaks otsa (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kanal 2 eetris olnud valimisdebatile oli kutsutud suurärimees ja kohalike omavalitsuste volikogude valimisel kandideeriv Urmas Sõõrumaa, kes avaldas arvamust Taavi Rõivase ahistamisskandaali süüdistuste kohta. 

Kui saatejuht Lauri Hussar küsis Sõõrumaalt, kas tema arvates on tegemist ülepaisutatud looga, vastas Sõõrumaa: «Ma arvan, et ta on ülepaisutatud selles mõttes, et Taavi on selline avaliku elu tegelane. Taolisi lugusid on küll ja küll.»
Siinkohal ei pea ärimees silmas, et teema on ülepaisutatud, vaid lugu, mis on seotud Taaviga ja on nüüd välja tulnud, on üle forseeritud. 
«Ma arvan, et selle loo valguses juhtub lähitulevikus nii mõndagi pereelu väärtuste- ja ka naiste õiguste kaitseks,» rääkis saates Urmas Sõõrumaa. 
Kui kaassaatejuht Marii Karell lausus, et sellistel ärivisiitidel peaksid sellised mehed nagu härra Rõivas käituma puhtalt ja andma eeskuju, lausus Sõõrumaa: «Loomulikult peaksid nad olema eeskujuks, aga nagu ma olen armastanud öelda, et igal kepil on alati kaks otsa. Taavi avas nüüd selle laeka, mis ühiskonnas toimib nii või teisiti. Ja tänu sellele avamisele saavad nii mõnedki naised edaspidi kaitset.» 
Vaata ka täispikka videot. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles