Colombia võimud üritavad takistada narkosõbralikku puhkuseorgiat

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naised
Naised Foto: Panther Media/Scanpix

Lõuna-Ameerika riigi Colombia võimud üritavad takistada sealsel reisifirmal Good Girls Companyl narkosõbraliku puhkuseorgia reisipakettide müüki.

Esimene selline sekispuhkus peaks Colombia põhjarannikul Cartagena koossseisu kuuluval erasaarel leidma aset novembri lõpus, edastab iltalehti.fi.

Colombia Cartagena / wikipedia.org
Colombia Cartagena / wikipedia.org Foto: Wikipedia.org

Reisifirma teatel on saarel 60 prostituuti, kes on klientide käsutuses ööpäev läbi ja neli päeva kestvale orgiapuhkusele pääseb 30 meest.

Ebatavalise puhkuse korraldajate sõnul on nad seni müünud 23 paketti, mille hind on üle 5000 dollari. Üks puhkuseorgia paketi ostnu olevat Briti popstaar, kelle muusika on olnud  mitmel korral edetabelites esimene ja kelle plaate on müüdud miljonites. Kõikidele paketi ostnutele tagatakse anonüümsus.

Paketi ostjate seas on lisaks britile mehi USAst, Kanadast, Dubaist, Prantsusmaalt ja Austraaliast.

Firma võib rahalist kahju saada, sest Cartagena linnapea Sergio Londoni sõnas meediale, et sellise mitmepäevase orgia korraldamine on lubamatu.

«Colombiat ei saa müüa kui odavate naistega seksiparadiisi. Selline turism kahjustab väga meie mainet,» lausus linnapea.

Üks Colombia Cartagena lähistel asuvatest puhkusesaartest / wikipedia.org
Üks Colombia Cartagena lähistel asuvatest puhkusesaartest / wikipedia.org Foto: Wikipedia.org

Asjasse sekkus ka Colombia siseminister Fernando Niño, kelle sõnul oleks turismifirma pidanud võimudelt sellise puhkuse korraldamiseks küsima eriloa, kuid firma ei ole võimude poole pöördunud.

Colombia seaduse järgi on prostitutsioon lubatud, kuid kupeldamine mitte.

Naised
Naised Foto: Panther Media/Scanpix

Seksipuhkust reklaamiva video kohaselt toimub neli päeva kestva puhkuse esimesel päeval orgia, teisel päeval saab iga mees pool tundi korraga olla koos vähemalt 16 prostituudiga.

Kolmandla ja neljandal päeval seksitakse luksusjahtidel ja seilatakse Kariibi merel. 

Mees merel
Mees merel Foto: Panther Media/Scanpix

Paketi kohaselt on söök, jook, majutamine ja jahi kasutamine hinnas, lisaboonusena pakutakse narkootikume.

Colmbia võimud andsid politseile ja tollitöötajatele käsu pidada kinni puhkuseorgiale saabuvad mehed enne Cartagenasse jõudmist ja saata koju tagasi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles