Frens Cafes toimub grindi audioorgia

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nihilistikrypt esineb laupäeval Pärnus.
Nihilistikrypt esineb laupäeval Pärnus. Foto: www.nihilistikrypt.net

Sel laupäeval, 7. mail toimub Pärnu kesklinnas Frens Cafes pidu kõigile raskemuusika austajatele, kui kohal on rasket muusikat viljelevad bändid.

Ürituse korraldaja Edgar Pattiku teatel astuvad kontserdil üles Nihilistikrypt, Anal Caves, False Pregnancy ja Uwe Boll.

Nihilistikrypt on Tallinnast pärit eesti deathmetal'i bänd. Bändi asutasid 2004. aastal kitarristid Uziel ja Sorts. Aasta hiljem avaldas ansambel demo “Required Sacrifices”. Bänd on andnud oma tegutsemisaja jooksul kümmekond kontserti, neist tähelepanuväärsemad on olnud ülesastumine Poolas “Conqueri” festivalil ja Vana-Vigalas.

Korraldaja kinnitusel on Nihilistikrypt arenenud stiililt algsest keskmise tempoga meloodilisest deathmetal'ist kiireks ja armutuks brutal deathmetal'iks, jäädes samal ajal endiselt tehniliseks.

Anal Caves on Pärnust pärit eksperimentaalne grindcore-bänd. Alustas tegevust 2008. aastal ja mullu ilmus bändil esimene plaat.

Uwe Boll on 2007. aastast tegutsev Viljandi ansambel. Stiililiselt määratlevad nad ennast deathgrind-ansambliks. False Pregnancy on Tallinna grincore-ansambel.

Üritus on tasuline.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles