Kadri Hinrikus lasti «Aktuaalsest kaamerast» lahti (17)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Hinrikus
Kadri Hinrikus Foto: Facebook

ERRi teleuudiste juht Liisu Lass kinnitas, et «Aktuaalse kaamera» pikaaegne ankur Kadri Hinrikus enam eetris ei jätka, vahendab menu.ee

«Soovisime Kadri Hinrikuse töö jätkumist tele-ekraanil, kus tal oleks oma pikaaegse kogemusega palju ära teha. Meie pakkumise järgi oli tal võimalus valida uudistetoimetuses endale sobiv roll senise ankruameti asemele. Praeguseks oleme paraku saanud tema eitava vastuse,» kommenteeris Lass Menule.

Eile selgitas Lass meedias, et «Aktuaalset kaamerat» ootavad ees mõningad muudatused. «Aasta alguses muutsime kardinaalselt saate välist külge – uus stuudio, tehnika ja muu, mida meie vaatajad väga hindavad. Arutasime täna ankrutega nende rolli tugevdamist saates, sest nemad on vaataja jaoks saate kõige olulisem osa,» selgitas ta teisipäeval.

Kadri Hinrikus on töötanud Eesti Televisiooni hommikuprogrammi «Terevisioon» uudistetoimetajana ning alustas pärast seda tööd uudiste põhisaates «Aktuaalne kaamera». Ta on juhtinud ETV eetris «Tähelaeva» ja «Eesti Teater 100» ning teinud koostööd saatele «Osoon».

Kommentaarid (17)
Copy
Tagasi üles